Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Baykuş uğursuz mu

Baykuş uğursuz mu

Kayıtsız Üye
Merhaba. Benim size bir sorum olacak. Benim eşim yolda gelirkene baykuşa çarptı ve sonra baykuşu aldı eve getirdi ama baykuş öldü. bunun uğursuz olduğu söylenir. Doğru mu acaba. Teşekkürler


Yorum: Baykuş uğursuz mu

arifselim
Merhaba kardeşim. Baykuş veya başka bir kuş türü uğursuz değildir. Bu tür inançlara batıl ve hurafe şeylerdir. Bunları önemsememek gerekir. Daima iyilik ve güzellik dilemek İslamın istediği şeydir. Müslüman bir hayvana yardım etmeyi bile asla basit görmemelidir.

Bu kategoride yer alan Anneye babaya saygı ile hadisi şerifler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Baykuş uğursuz mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.