Anasayfa
20 Mayıs 2023, 23:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kedi görmek

Rüyada kedi görmek

River
Selamün aleyküm hocam rüyamda bir sürü kedi görüyorum sanki bir salondayıZ büyük bir spor salonu gibi bir tek ben varım hertaraf kedi kaynıyor siyah gri farklı farklı kediler . Sürü halinde iki sıra üç sıra halinde yürüyolar onlara dur bekle sırayla gitt diye komut veriyorum sonra iki tanesi yürürken pat diye düştü o an uyandım hocam bu rüyanın anlamı nedir


Yorum: Rüyada kedi görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyaların tek bir yorumu olmaz ve en doğru yorum ancak gören kişinin durumuna bakılarak yapılan yorum olur. Ancak bu rüyaya genel olarak şu yorum yapılabilir; gören kişinin hizmetine bakacak, kendisine büyük desteklerde bulunacak ve her zaman dediğini yapacak kişilere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada kedi görmek

River
Selamün aleyküm hocam rüyamda bir bayan arkadaşımı ve yetişkin oğlunu gördüm ben de yanlarındayım. Oğlu birini vurmaya gidiyomuş biz de arkadAşımla onu zorla durdurmaya çalışıuoruz hata elimizle gitmesin diye durduruyorz arkadaşımın oğlunun elindede silah var o ara arbede arasında silah yere düşüyor. Yere bir baktım çok ne kadar bir silah dedim gri metalik kabzası siyahtı. Öyle uyandım hocam yorumlarsanız çok sevinirim selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

Yorum: Rüyada kedi görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada öldürmek insana elbette hoş gibi gelmeyebilir ama bu rüyada tersi ile tabir edilen hayırlı bir rüyadır. Öldürmek ve dövmek birine iyilikte ve yardımda bulunmak gibi hayırlı anlamları vardır. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hocam, rüyamda evdeyim ama annemler yok eve misafirler gelmeye basliyor ben karsiliyorum evimiz birden genislemeye basliyor kocaman bir malikaneye donusuyor,cok buyuk bir bahcesi var agaclar ,cicekler cennet gibi bir yer oluyor.Bahcesinde bir suru insan geziyor.Babam da misafirlerin arasinda ben ev sahibiymisim.odalara girip cikiyorum,merdivenlerden inip evi gezmek istiyorum,ev gezdikce genisliyor sanki ama pis,hasta kediler goruyorum bazi yerlerde,kedileri sevmeme ragmen korkuyorum oralardan uzaklasiyorum, bahceye cikiyorum.mermerden merdivenlerde duruyorum.Her yer bakimli,guzel giyinen insanlarla dolu.karsima beyez,temiz güzel bir kedi cikiyor ondan kacmayip sevmek istiyorum,avuc iclerimi ısırıyor tam ortasini canim aciyor biraz da kaniyor hemen iki adam geliyor yanima biri doktor oldugunu soyleyip igne yapiyor ve iyilesiyorum ve yanindan ayrilmak istemiyorum. Uzun zamandir ettiğim bir duam var hocam avuc iclerimi gorunce bu ruyam duamla ilgili mi acaba.teşekkür ederim


arifselim
Evin genişlemesi ferahlık, mutluluk demektir. Ancak kedi ısırması hoş olarak kabul edilmez. Zorluklarla karşılaşmaya ve üzücü şeyler işitmeye tabir edilir. Bundan bir ders alınabilir ve Allah’a havale edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hergün aynı saatte kötü rüya görüp uyanıyorum ve rüyalarım aynı benzerler

Kayıtsız Üye
Ruyasinda annem, eve kedi getirdigimi gormus. Bu kedinin yuzu de erkek kardesimin yuzuymus. Kedi anneme "anne" diye sesleniyormus ve etrafa isiyormus. Ben de "birsey olmaz temizleriz" diyormusum.
Hayir olsun insAllah. Internette rüya tabirleri arasinda pek alakali birsry bulamadim. Bu ruyanin tabiri sizce ne olabilir?


arifselim
Bu rüya tabiri yerindeyse koynunda yılan beslemek gibi yorumlanır. Güvenin boşa çıkmasına, hıyanete uğramaya ve bir gizli ve zarar vermek isteyen düşmana tabir edilir. Bu açıdan kedi görülmesi iyi yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tela
Merhaba dun rüyamda annem eve giren bir kediyi kovalıyorduk annem kediyi yakaladı beyaz kedi yavrusuydu bide ev kedisiydi sonra anneme yalvardım evde bakalım diye sonra kedi Arapça dua okumaya basladı hoşumuza gitti sonra baska odada kedini buyumus rengi degismis gördüm. simdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya aile içerisinde ilgilenilmesi gereken kimselerin ihmal edildiğine ve görevlerini aksattığına işaret eder. Başı sıkışan ve sorunları olan bazı aile bireyleri olmasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Lalegul
Selamın Aleyküm ben rüyamda kardeşimin sarı renkli olan banyo duvarlarını gördüm annem temizlemesi söyledi ve bir fırçayla içi su dolu bir kova verdi sonra bizim banyomuzu örnek gösterdi bak bizimki gibi yap dedi bizim banyo duvarları da çoğunluğu beyaz ama alt kısmı siyah renkliydi ve ben bu ıstiareyi düşündüğüm kişi ile evlilik yapmak hayırlı olur mu diye yapmıştım lütfen rüyamı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kızını kaybetmek ve bulamamak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya istek ve işlerde sıkıntılar yaşanmasına işaret eden bir rüyadır. İstihare içinde olumlu manada yorumlanmaz. Ancak unutmayın esas olan istiharede kalbine gelen hissinin ne olduğudur. Bu sana daha isabetli işaret olarak kabul edilir.


Konyalı 42
S.aleykum hocam.rüyamda evime gidiyorum.kapiyi açıyorum.acik unutuyorum kapıyı.evin içine giriyorum.arkami dönüp bakıyorum.bir tane anne kedi.uc tanede yavrusu var.kovaliyorum dışarı çıkartıyorum.kapiyi hızlıca kapatıyorum.bir bakıyorum.kediler kapının önünde dışarıda duruyor.yavru kedi boyutlarında domuz görüyorum.domuz kapıya sıkışmış ölmüş.ruyam bu şekilde bitiyor.

S.aleykum hocam.biraz önce bahsettiğim rüyamda domuz kapıya sıkışıp ölmüştü demiştim.fakat tipi şekli herşeyi fare.ama ben kendi kendime domuz diyorum.rengide beyaz.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya eve giren hırsız anlamındadır. İnsanın huzurunu kaçıracak ve moralini bozacak olan birilerinin varlığına tabir edilir. Domuz veya fare şeklinde gördüğün şey ise yinede bir düşman manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Bekir
Selamün aleyküm Rüyamda gözlerim kapalı yolda yürüyorum. Yol bildiğim bir yol ve kavşak. Köşeden caddeye dönüyorum ve caddenin ortasında olup olmadığıma bakmak için gözlerimi açtığım anda sol tarafında bir kedi gözlerini dikmiş bana bakıyor. Öncelikle sesle kovalamaya çalışıyorum, ilk etapta sesim çıkmıyor sesim çıktığında ise kedi kaçmıyor. Durağa kadar yürüyorum, o da arkamdan geliyor. Durakta bir kedi daha beliriyor. Bu kedi arkadan bacağımı ısırıyor hissediyorum ama umursamıyorum. Sonra kayboluyor bu kedi. Bu sefer diğer kedi arkamda ve o da bacağımı ısırıyor fakat aynı şekilde ısrığı acıtmadığı için onu da önemsemiyorum.

Sonra otobüs geliyor ve kediden kurtulmak için otobüse biniyorum fakat kedi tahmin etmediğim şekilde benden önce otobüse biniyor ve koltuğa oturuyor. Arka tarafa doğru ilerlemek istiyorum otobüste ve nedense kedinin de oraya gelmesini istiyorum ama ilerleyemiyorum. Birden rüya atlıyor ve dişlerimi fırçalarken buluyorum kendimi ama üç kişi olmamız lazım çünkü birine diğeri hakkında birşeyler söylüyorum gülüyoruz. O arada gözlerim yine kapalı ve yüzüme de köpük mü yoksa diş macunu mu olduğunu bilmediğim birşeyi sürüyorum. Ağzımı çalkalarken gözlerimi açtığımda kedi yine sol tarafında tezgahın üstünde ve bana bakıyor, hemen dibimde. Su serpiyorum kaçmıyor bolca serpiyorum yine kaçmıyor. Yan tarafında cam var açıyorum camı kediyi iterek çıkartmak istiyorum ama ittiğimde saldırabileceği de aklıma geliyor bir yandan ve derken uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya görmek iyi değildir. Genellikle gören kimsenin elinin kolunun bağlanacağına yani bazı konular karşısında çaresiz kalacağına ve canını sıkacak olaylarla karşılaşacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ben rüyamda sraba kazasımı tam hatırlamıyorum ailemde yanımda bir ses duydum döndüm tam ölecekken sarı bir kedi kurtardı beni biz de kediyi camdan aldık kedi sarı ve yabru sayılabilecek küçüklükte güzel bir kedi olkşadık eve almak istedim ailem olmaz özgürlüğüne bırak dediler okşayıp bıraktık sizce nedir hocam hayırlı günler Allah’ın bereketi tüm müslümanların üzerlerinde olsun.


arifselim
Merhaba. Hayatında çok önemli kararlar vereceğine ama bunlarda hatalar edeceğine işaret eder. Ayrıca bu sarı kedi, seni hatalara ve yanlışlara itecek bir kimsenin varlığı anlamında tabir edilir. Bu rüya bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevdigim insani gördüm biraz sıkıntili idik basinda sıkıntı vardi. Gercek hayatta ve rüyamda da sıkıntısını atip gelsigini gördüm fakat arkasindan tam 5 kedi vardi anne kediyi alip sevdik . Ama kah erengi idik kddiler ve bu kedilerin gozleri o kadar buyuktuki kendilerini hemn belli ediyorlardi. Ruyam ne anlama geliyor sizce

Okudunuz mu?  Rüyada küvet içinde balık görmek

arifselim
Rüyada bu şekilde görülen kediler tabiri yerinde ise koynunda yılan beslemek gibi yorumlanır. İki yüzlü, zararlı, sahtekar ve sürekli kötülük yapma peşinde olan çevrenizdeki birisi manasında tabir edilir. En isabetli yorumu ise kişiye özel yapılmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ailemle oturduğum evde bir sürü kedi görüyorum küçük büyük evin her yerinde sonra onları kovalamaya başlıyorum benle beraber birileri daha var hatırlayamıyorum ama mutfağın balkonundan kovaladıklarımı atıyorum attığım kediler aşşağıda 4 ay üstüne düşüyor tütleri birden yok oluyor böyke küçülüp kuruyor gibi oluyor vücutları sonra tekrar canlanıyorlar


arifselim
Bu rüya sahibi için hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin çevresinde onu, işini, ailesini yada elde ettiği başarılarını kıskanan birisi olduğuna ama son anda bunları farkederek bu kötülüklerden Allah’ın izniyle korunacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. Rüyamda yabancı bir yerdeyiz bir kadın bize yemek yapmak istiyor ve pisirecegi sey derisi soyulmus kedi. Çok pis kokuyordu bu yenirmi nasl bir şey gibisinden bir şeyler diyorm ama devam ediyor pişirmeye. Yemedik. Sonra kendimizi dışarda buluyoruz annem bana bir görücü olduğunu ve konusmami söylüyor.görücü ınfaz koruma memuru oglan temiz yüzlü masum birine benziyordu. Ama onun hakkında soylenen laflar oluyor.soylentiye göre adam karısını öldürüp bir yere gömmüş diyorlar. Annem yanımda oğlan hoşuma gitti ama soylenenlerdende kafam karsikti

Okudunuz mu?  Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

arifselim
Hayırlı günler. Kedi pişirmek ve kedi eti yemek birinin malından haksız yere bir şey elde edilmesi anlamındadır. Rüyanın geri kalan kısmı ise aynı olmasa da bekar kızlar için gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. İsteneceğine ama kafasının karışık olaccağına ve karar vermekte zorlanacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar hocam..
Rüyamda bir sepetin içinde bikac kedi vardı benimde dikkatimi yeni doğmuş yavru , sarıya benzer renkte kedi çekti onu seviyodum. Daha sonra ordan ayrılırken 2 tane at gördüm biri koyu renkte diğeri bembeyaz uzun tüylüydü . Ikisinin arasından geçiyorum,önce bir korkuyorum atlardan sonra seviyodum atlari. Beyaz tüylü olanı sevdim diye hatırlıyorum .. yorumlar misiniz rica etsem ..
Hoca bide ben hacet namazına niyet ettim bugün 2. Gün 7 gün boyunca devam edicem insAllah, bu rüyanın hacet namazimla ilgisi olabilr mi acaba ? Tsk ederim şimdiden yorumunuz için, hayırlı günler hocam .

Okudunuz mu?  Rüyada arapça yazılar görmek ne anlama gelir?

arifselim
Hayırlı ramazanlar. Rüyada kediyi sevmek iyi değildir ve en sevdiklerinden en güvendiklerinden darbe alacağına tabir edilir. Beyaz atı sevmek ise hayırlara işaret eder ve krallara layık bir hayat yaşamaya yorumlanır. Bu rüyan sana hacet namazı ile ilgilidir diyemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam kedileri çok severim rüyamdada annemin 2 3 sene önce ölen kedisini gördüm annemlerin evindeyiz görür görmez hemen sevmeye kalmıştm kediyi. Eşim kediyi sevmeme engel oldu kedide zaten hırçındı beni tırmalamak istedi eşim tuttu beni sadece kafasındaki tüyleri sevdim kedinin bana zararı dokunmadı tırmalamaya çalıştı eşim engel oldu sonra ben eşime kızdım sevecem diye sonra kavga ettik sevemezsin dedi o zaman benimle konuşma dedim içeri girdim sonra dışarda yağmur dolu ve güçlü bir fırtınabaşladi korktum esime bisey olacak diye hemen gittim aldım bunu sarıldım sarıldgm kişi biranda kız kardeşime dönüştü. Bu ne demektir. Ayrıca korktum rüyadan uyandım uyanır uyanmaz kalktım sonra aklıma geldi geri yattım 3 kere gördüğüm rüyanın serinden sana sığınırım deyip sol tarafıma 3 kez tükürdm euzuçekerek öteki tarafıma döndüm. Ruyayida ikindi ezanı okuduktan sonra gördüm

Okudunuz mu?  Hayırlı olup olmadığını anlamak için istihare

Tohat
ve aleyküm selam. Güvendiğiniz, sırtınızı dayadığınız ve dost gibi gördüğünüz birinin aslında düşündüğünüz gibi olmadığını zarar göreceğinize ve bu zarardan kurtulmanızı sağlayacak olan kişinin eşiniz olacağına delalet eder. Ayrıca Sadık ve güvenilir mutlu bir birlikteliğe delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


EN2550
Selamunaleykum hocam ben rüyamda bir arkadaşımın evine gidiyorum ve nereye baksam heryerden kedi çıkıyor çıkan kedileri dışarı götürüyorlar ancak her odada farklı kediler var ve bende normal hayatımda da kediden korktuğum için rüyamda da çok korkuyorum evin içerisinde hep boyle tedirgin duruyorum ama rüyam boyunca hep kedileri dışarı çıkardıkça farklı minik büyük kediler çıkmaya başladılar bunun anlamı ne olabilir acaba yorumlayabilir misiniz?


Tohat
Ve aleyküm selam. Laf taşıyıp dedikodu peşinde olan birine işarettir. Bu kimse çevrende ve yakınında olması muhtemel olup zarar zarar vermemesi için dikkatli olman gerektiğini göstermektedir. Ev ine rahatça girip çıkan ve bu rahatlığa sahip bir kimse olabilir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyada kedi görmek islami tabiri nasıl yapılır? Ben bugün rüyamda bir binanın üst katındaymışım ve merdivenlerden koşarak aşağı iniyorum ama binanın merdiven kısmında koridor çok dar ve biriyle yarışıyor gibi birşeyiz. Binanın alt katlarında benim evim varmış. Evin önünde 10 yaşlarında bir oğlan çocuğu var evinin nerede olduğunu sorunca evine gitmeyeceğini söylüyor. Yine kapının önünde beyazlı ama küçük bir yeri sarı olan çok tatlı yavru bir kedi var. Annem kedileri sevmez. Bende kediyi eve alsam diye düşünüyorum ama annemden dolayı almıyorum. Eve girince annem mutfakta yemek yapıyor ama sinirli gibi. Babamda orada arkama baktığımda kedi de gelmiş mutfağa girmiş. Babam yuva yapalım böyle durmasın kirlidir kedi diyor. Annem bir şey demiyor. Kediyi besliyoruz mutfakta yiyecek veriyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgilinin evine gitmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kedi görmek genel görüşe göre İşlerinin yolunda gitmesini ve aile huzurunu çekemeyerek bazı kurnazlıklarıyla bir takım işler içine gireceğine bu kimse senin beklemediğin ve yakın olabileceğin bir kimsede olabilir. Düşündüğü ve yapmak istediği kurnazlıkları gerçekleştiremediği gibi günahının içine bulanacak anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


istiharede kedi

Bu kategoride yer alan İstiharede arkadaşını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kedi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.