Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda teyzem ve onun ailesi bize geliyordu. Bir sebepten ben aşırı sinirleniyordum bagiriyordum onlara bir türlü sakinlesemiyordum. Nasıl yorumlamaliyim


Yorum: Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada teyze görmek anne görmek gibidir. Sinirlenmek ve bağırmak ise, huzurunu kaçıracak ve içinden çıkamayacağı bir olay yaşamasına ve bu olaydan nasıl kurtulacağını düşünmesine tabir edilir. Her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saz çalmak

rüyada sinirlenmek, Sinirlenmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğimle beni ayırmaya çalışıyorlardı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.