Anasayfa
18 Eylül 2022, 9:31
sizden8
Abone

Türkiye ne zaman refaha erecek

Türkiye ne zaman refaha erecek

hayırlısı23
Merhabalar yıllardır çektiğimiz terör belası, adaletsizlikler ve yüksek enflasyon sıkıntısı gibi sorunlar ne zaman bitecek. Dünyada alım gücü en düşük olan ülkelerden birisiyiz, herşey aşırı pahalı, bir ayet ya da hadis de vardıya siz nasıl olursanız öyle yönetilirsiniz diye. Şimdi biz böyle sıkıntılar içinde yönetiliyoruz ne zaman bitecek bu sıkıntılar, Kuranı Kerim’de buna dair müjdeler var mıdır müslümanlar için? Örneğin bir yerde duymuştum kıyamet kopmadan önce müslümanlar dünyaya hakim olacak ve yaklaşık 40 yıl refah düzeyi yüksek bir şekilde adaletli bir şekilde yaşayacaklar ve birçok insan müslüman olucak diye duymuştum bu ne kadar doğrudur? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İkindi namazından sonra amme okumanın fazileti ile ilgili hadislerin kaynağını istiyorum

Yorum: Türkiye ne zaman refaha ericek

Şem’a
Dünya sıkıntısı bir gün bitecek elbet…
Kıyamet kopup ahirete gittiğimizde dünya derdi kalmaz onun dışında asla sorunlar bitmeyecektir.
Hangi islam ülkesi rahat ki…!!!
Hristiyanlar Yahudiler ve içimizdeki münafıklar yüzünden çekmediğiz kalmadı


Yorum: Türkiye ne zaman refaha ericek

Molla_Efdal
"Bu din garip geldi GARİP GİDECEK."

Okudunuz mu?  Bütün günahları affettiren - bağışlatan bir dua varmı ?

Yorum: Türkiye ne zaman refaha ericek

hayırlısı23
Hangi İslam ülkesi rahat demişsiniz. Örnek vereyim Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri gibi İslam ülkeleri kişi başına düşen milli gelir ve refah düzeyi açısından en yüksek ülkelerden. Özellikle Birleşik Arap Emirliklerinde geniş bir lüks ve sefa içerisinde hayat sürdürülüyor. Alım gücü çok yüksek. Benzin aşırı derecede ucuz, arabalar keza öyle, et deseniz her yemekte 1 kilo eti lop lop yiyebiliyorlar. Biz ise burada 250 gr et alıyoruz 4 kişi kuru fasülyeye atarak iki günde yiyoruz. Milletin kullandığı kaçak elektriği biz ödüyoruz. Bir market alışverişi maaşımızın yarısını yiyip bitiriyor. Türkiye neredeyse tamamen dolaylı vergilerle ayakta duran bir ülke.Bu milletin günahı nedir Allah aşkına..?

Bu kategoride yer alan İmansızlara Vesvese Gelmez Diyorsunuz Ama Genede Vesvese Geliyor Bunun Sebebi Ne başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Türkiye ne zaman refaha erecek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.