Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
sizden95
Abone

Ben birini seviyorum ama annem istemiyor

Ben birini seviyorum ama annem istemiyor

Anes
Annem sevdigim kisiyi dindar ve biraz baskici oldugu için istemiyoe sürekli beddua ediyor bana gelinligin kefenin olsun dedi sevdigim kisiye hediye aldigimda muradi olmasin içinda kalsin dior ben yasadigim muddetce evlenmenize musade etmeyecem dior babam sessiz kabul eder ama annem olmuyor napcam bilmiyorum

Okudunuz mu?  Kim bir kavme benzerse onlarla haşrolur. bu hadisin anlamı nedir?

Yorum: Ben birini seviyorum ama annem istemiyor

Ercan
Evlilikte ailenin onay verme ve vermeme hakları vardır. Annenizin rızası bu konuda çok önemli. Rabbim yardımcınız olsun.


Birini seviyorum annem istemiyor

Kayıtsız Üye
Ya 7 senedir üniversiteden başlayan görüştüğüm biri var kaç kez gelip istedi çok sevdiğim halde annem istemediği için yok dedim hattimi kırdım görüşmek istemediğimi söyledim ama olmadi gene aradı evlenelim dedi aile sorunları da olduğu için annem hiç istemedi ama.ne zaman onla ilgili bisi olsa annem yataktan kalkamiyo ve bende aşırı bir sıkıntı oluşuyor içimizde ortada da gözle görülecek bişey olmadigi halde…en son ailesi iki gün sonra gelecek annem gene kahroldu neden diyorum bilmiyorum içi sıkıntılı acaba bu neden???kendi de söylüyor ortada bir sebep yok neden bu kadar kahroluyorm ve zaten birgun evleneceksn

Okudunuz mu?  İlm-i İlahi ve Levh-i Mahfuz Sorusu

Yorum: Ben birini seviyorum ama annem istemiyor

Kayıtsız Üye
Ama çok istiyorum annem babam çok kötü yanlız kalmaktan korkuyorlar yaslilar acaba evlenirsem günaha girmiş olur muyum


#UguR
Bir Müslüman’ın kızını, ahlaklı, dini uygun birine vermek esastır. Şu hadisi oturup düşünmemiz gerek:
"Size, dinini ve ahlâkını beğendiğiniz biri istekli geldiğinde onu evlendirin. Yoksa yeryüzünde fitne ve geniş bir bozgunluk olur." (İbni Mace, 1967)

Okudunuz mu?  Namazda dua ve surelerden sonra Amin denir mi?

Kurabiye
Annenin içine sinmeyen biriyle olma derim ki senin annen ciddi ciddi şiddetle karşı çıkıyormuş galiba. Büyüklerin her zaman bir bildiği vardır. Ilerde pişman olacağın bir adım atma. Ve ilerde annenin ailenin istemediği biriyle evlenince ve birşeyler yolunda gitmezse istediğin adam umduğunu gibi çıkmazsa bütün yük omuzlarında kalır ailenden yardım almaya çekinirsin.
Hersey gönlünce olsun..

Okudunuz mu?  Evde "Namaza başlamadan, Gamet okunmalımı..?

imam
< yaslilar acaba evlenirsem günaha girmiş olur muyu >
Evlen ama onların yakınında ol ve mümkünse onlara hizmet edecek bir eş al


ben birini çok seviyorum

Bu kategoride yer alan Miraç Kandilinin Fazileti Ve O Gün İşlenecek Günahlar Ve Sevaplar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ben birini seviyorum ama annem istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.