Anasayfa
27 Ocak 2023, 2:46
missa07
Abone

Yatak ve yastığa meni bulaşması

Yatak ve yastığa meni bulaşması

Kayıtsız Üye
Ben yatagima ve yastigima birazcik meni bulasti fakat yastik ve yatak bu meniyi içine cekmismidir?yastigin ustundeki katman değil ama yunun bir ustundeki katmanda vardi yunlere gecmisse ne yapayim?


Yorum: Yatak ve yastığa meni bulaşması

Şem’a
Meni bulaşan yerleri yıkamak gerekir. Yastığın sadece kılıfını yıkamanız yeterlidir.
Yastık içini yıkamak şart değildir, meni içeri geçmez zaten

Okudunuz mu?  Beni sevmeyen birinin beni sevmesi için nasıl dua etmeliyim?

Koltuğa gelen meni

Kayıtsız Üye
Koltuğa meni sıçradı ancak sıçradığı an ıslak mendille sildim bölgeyi daha sonra da kuru mendille üstünden geçtim bir kez. Peki o koltukta hala sakınca var mıdır? Atmak mı gerekiyor yoksa bu kadar temizik yeterli mi? Bir de kurumadan sildim ama islakmendilin biraktigi nem kuruyunca orada leke olur mu

Okudunuz mu?  Meni kokan fakat mezi olduğunu düşündüğüm sıvı meni mi mezi mi?

Yorum: Yatak ve yastığa meni bulaşması

arifselim
Bu kadar temizlik yeterlidir. Yani sadece silmek zaten temizliği sağlar. Bundan fazla aşırı bir temizliğe gerek yoktur. İyice bir defa temizlenmesi necaseti giderir.


Kayıtsız Üye
Yastık kılıfına ve içine bulaştı kılıfı makinede yıkadım ama yastık içine bulaşan yerlere baya su döktüm sadece su serpmek ile temizlenmiş midir?

Okudunuz mu?  Atama Duası - Atanmak için Dua

arifselim
Bir necisi temizlemek için o şeye su girip o suyun çıkması ile temiz olur. Bu dediğin şekilde yastığın içi temiz olmaz. Ancak bulaşan yerlerin yıkanması gerekir.


necaset yastiga, meni

Bu kategoride yer alan Cinsel ilişki günahmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yatak ve yastığa meni bulaşması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.