Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
sizden95
Abone

Çorapla tuvalete gitmek

Çorapla tuvalete gitmek

Hatice-E
Ben ev arkadaşımla beraber yaşıyorum.o tuvalete girerken çoraplarıyla giriyor.o çoraplar haliya koltuga terliklere sürülüyor.ve ben corapin suruldugu yerlerin pislendigini düşünüyorum.namazima mani olmasin diye sürekli ortaligi siliyorum,kiyafetlerimi degistiriyorum.ve çok yoruluyorum.bu bir vesvese midir?bu durumdan nasıl kurtulabilirim.

Ben de bu konuda muzdaripim.ev arkadaşım tuvalete çoraplarıyla giriyor. Şimdi o çoraba necaset sıçramis olabilir diye kizin bastigi hali koltuk giydigi terlik filan pislendigini düşünüyorum.benim terligimi giyiyo ben terligimi giyince corabimin pislendigini düşünüyorum .bu yuzden sürekli haliyi koltugu siliyorum namazima mani olucak diye .surekli kiyafet degistiriyorum .bu vesvese midir .bu durumdan nasıl kurtulabilirim .lutfen bilgisi olan yardim etsin.

Okudunuz mu?  Metafizik felsefi düşünce

Yorum: Çorapla tuvalete gitmek

Ercan
Çorabın değdiği yerler namaza manidir gibi düşünceler vesvesedir. İtibar etmeyin.
Çorapla tuvalete girmenin herhangi bir sorumluluğu yoktur. Ancak çorapsız girmek daha efdaldir. Arkadaşınızı uyarmanız, bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz sizin için faydalı olacaktır.
Şüphesiz en doğrusunu Allah (c.c) bilir.

Okudunuz mu?  Ettehiyyatü okumadan önce besmele çekilir mi?

tuvalete çorapla girmek

Bu kategoride yer alan Zina iftirası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çorapla tuvalete gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.