Anasayfa
30 Ağustos 2021, 22:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Kayıtsız Üye
Arkadaşım beni rüyasında görmüş beni istemeye gelmişler benim elimde tepsi varmış ben çok istekliymişim ben istiyorum diyomuşum sürekli verin ben istiyorum ben evlenicem demişim babam ise daha vakit var demiş vermeyelim demiş yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel anlamları olan bir rüyadır. Rüyada evlilik için istenmek gerçek hayatta da bekar bir kız için benzeri şekilde yorumlanır. Nasibinin çıkmasına ve kısa bir zamanda evlilikle ilgili olarak meydana gelecek gelişmelere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir şehirde olduğunu görmek

Rüyada kuzenimin beni istemeye geldiğini görmek

Merve47a
Rüyamda kuzenimin beni istemeye geldiğini gördüm beni sevdiğini ve istediğini söyledi bnde biz kucuklukten bu yana kardeşçe büyüdük biz nasl olacaz dedim ben kesin bir şey soylemiyordum kararsızdım ve aileme bilmiyorum dedim


Yorum: Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

arifselim
Bu rüya tam olmasa da gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanabilir. Evlilik ile ilgili gelişmelerin olması anlamındadır. Bazende olsa bunlar bilinçaltı rüyalar olarak kabul edilir. Heşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda tanimadigim iyi görünümlü biri beni istemeye geldi
Ben istekli oldugum halde hayir istemiyorum dedim, ailem olumlu bakiyordu ama onlarda ben istemeyince hayir dediler
Sonra o adam baska biriyle bizim evimizde evlendi


Tohat
Ve aleyküm selam. Kısmet anlamına gelir. Bekarsanız eğer yakın zamanda biriyle tanışıp evlilik kararı alacağınıza delalet eder. Evliyseniz bu kısmet farklı şekilde gerçekleşmekte olup sizi mutlu edecek hayatınızı güzelleştirecek bir olayla olacaktır. En doğrusunu Allah bilebilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ben bekar bir kızım rüyamda başka bir evde beni istemeye geliyorlar sanırım görücü usulü benim o esnada görüştüğüm biri varmış ama o kişi çok küçük yaşta beni büyüğüm diye kandırıyor beni istemeye gelen kişiyi de begenmiyorum ikisini de istemiyorum görücüler üzülerek evden çıkıyorlar ben de dua ediyorum Allahım lütfen görücü usulü evlenmiyeyim kendim aşık olduğum biriyle evleneyim diyerek. Yorum yaparsanız şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Sadece rüyayı gören kişi için değil ev halkını da aynı ölçüde ilgilendiren hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilmektedir. Rüyanın tabirine göre aynı rüyadaki gibi gerçekleşme olasılığı söz konusu fakat mutlu olacağın bir gelişme ile neticelenebileceği ya da ailece mutlu olmanıza vesile olacak bazı durumların meydana gelmesine delalettir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada bağırmak görmek anlamı ve tabiri

Şebnem
Merhaba, rüyamda aniden kapı çaldı. Tanımadığım genç ve kel bir adam annesi ve 4 çocuğu ile bana geldi beni görmek ve istemek için. Sinirlendim fakat Bişey diyemedim. Evim dağınıktı ve çay koymaya gittim. Mutfakta elektrik prizleri yanmaya başladı. Çok telaş ve korku yaşadım. Nefes nefese uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Baykuş görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Gerçekte de evlilik ile ilgili bir kısmetin olabilir. Bu kısmeti değerlendirebilir ve olurluğuna bakabilirsin. Bundan bağımsız olarak aile içinde geçici olup herhangi bir konu hakkında anlaşmazlık yaşayabilir küçük atışma ve tartışma görülebileceğine ve bundan dolayı kendini üzmemen gerektiğine delalet eder. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada bardak kırılması

rüyada istenmek mumsema , rüyada beni istemeye geldiklerini görmek, rüyada istemeye gelinmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.