Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tuvalette namaz kılınması

Rüyada tuvalette namaz kılınması

maviii
Selamın Aleyküm. Annem bir rüya görmüş onu anlatmak istiyorum. Annem rüyasında beni tuvalette namaz kılarken görmüş ve aynı zamanda kıblenin tersi yönde namaz kılıyormuşum. Ben namaz kılarken bir başkası da üzerime kirli su atıyormuş ve annem de suyu temizlemeye çalışıyormuş. Rüya bu şekilde, yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Yorum: Rüyada tuvalette namaz kılınması

arifselim
Aleykum selam.Tuvalet genellikle aile efradı ile ilgili olarak yorumlanır. Kıblenin tersine namaz kılmak ise doğru olan yoldan veya hak olan şeyden sapmak manasındadır. Annenin sana olan duasına veya yardım ve desteğine işaret vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle evlenmek

rüyada tuvalette namaz kıldığını görmek, rüyada birinin tuvalete namaz kilmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada tayip erdoğan ve abdullah gülü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tuvalette namaz kılınması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.