Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada topallayan horoz görmek

Rüyada topallayan horoz görmek

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ruyamda evimizin bahcesinde çok tavuk horoz goruyorum.Bir tane horoz var sari renk topalliyor.Kovuyorum gitmiyor.Anlami varmi?


Yorum: Rüyada topallayan horoz görmek

arifselim
İyi günler. Rüyada görülen tavuk ve horoz hayırla yorumlanır. Bu rüya kişinin tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve kederinden kurtulacağının da müjdesi olarak kabul edilir. Bazende horoz görmek evlat sahibi olmaya işaret eder. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

rüyada horoz görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada topallayan horoz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.