Anasayfa
2 Ağustos 2022, 11:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda güneş tutuluyor. Önündeki ay o kadar büyük ve güzeldi ki hayran kaldım. Sonra ay yavaş yavaş çekildi etraf aydınlanmaya başladı


Yorum: Rüyada güneş tutulmasını izlemek

arifselim
Merhaba güneş tutulması görmek, gören kimseden ziyade devlet yönetiminde olan kimselerle ilgilidir. Devlet yönetiminde çok önemli olayların gelişeceğine ve görevinden azledilecek kimseler olacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan bir şey çıkması

Yorum: Rüyada Güneş tutulması (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda yolda yürüyorduk 2 arkadaşımla ama ikisinide tanımıyorum gerçek hayatta…yururken birden güneş tutuluyor dediler ve bende yukarıya baktım güneş yavaş yavaş kararıyordu arkadaşlarım korkmaya başladılar ve bende onlara sarıldım korkmayın dedim.tamamen kararınca yer çekimi de yok oldu havada balık gördüm yerdeki su yukarı çıkıyordu onu öle gördüm sonra güneş biraz aralanirken uyandım..

Okudunuz mu?  Rüyada kızının düştüğünü görmek

Merhabalar…Rüyamda 2 arkadaşımla yürüyoruz birden arkadan ses geliyor güneş tutuluyor diye bizde yukarı bakıyoruz güneş kararıyor..arkadaşlarım korkmaya başladı bende onlara sarıldım korkmayın diye..güneş tamamen kararınca sözde yer çekimi de gidiyormuş bir bakıyorum balık havaya yükseliyor yerdeki su yukarı çıkıyordu sonra bende güneşe baktım biraz karartışı giderken uyanmışım…

Okudunuz mu?  Hayırlı olup olmadığını anlamak için istihare

Yorum: Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Siyasete işart eden bir rüya olup devlet dairesinde ve özellikle üst kademede olmak üzere meydana gelebilecek hadiselerin olumsuzluklarına, bazı tabircilere göre ise rüyayı gören kişi için daha dikkatli adım atması gerektiğini bildirir. Doğrusunu en iyi Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada saidi nursi hz görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda gece vakti Güneş tutulması görüyorum. Güneş kıble yönünde. Ay da dolayıaıyla. Ay Güneş’in önündeydi. Güneş, Ay’dan daha büyük olduğu için kenarlardan halka şeklinde Güneş’in kızıl rengi gözüküyordu. Kendimi çok huzurlu hissettiğim bir rüyaydı. Güneş tutulmaaını evdeki pencereden izledim. Komşularımız da izledi. Kardeşim bakmaya çalıştı ama gördü mü görebildi mi onu fark edemedim ama ona da göstermeye çalıştım. Bu arada Güneş olduğundan daha büyüktü.

Okudunuz mu?  Ölmüş olan kimseyi rüyada görmek isteyenin okuyacağı dua

Tohat
Ve aleyküm selam. Devlet yönetiminde olan bir kimseyi işaret etmektedir. Sağlık veya işle ilgili bir durum gözlenebilir. Veya devleti alakadar eden geçici bir sorun görülebileceğini delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada güneş tutulmasını izlemek, rüyada güneş tutulması izlemek, rüyamda gunesin tutulmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada kendi içine cin girmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada güneş tutulmasını izlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.