Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede siyah böcek görmek

İstiharede siyah böcek görmek

özgürnisa
Ya arkadaşlar Allah rızası için biri benim istiharede gördüklerimi yorumlasınn 2 gecedir istihareye yatıyorumm 1. Gece kar gördüm beyazdı sonra uyandım bir ara tekrar uyudum bu sefr siyah böcek gördü dün gece tekrar yatttım bu seferde siyah gömlek giymiştim ama suyun içinde bir tane balık vardı ve bütün renkleri gördüm sanki bordo şal takmıştımm….lütfen yardımcı olun bekliyorumm yorumları

Okudunuz mu?  İstiharede balık ve karpuz görmek

Yorum: İstiharede siyah böcek görmej

arifselim
İstiharede renk ve rüya eğer çok açık bir şekilde görülürse önemli olabilir, yoksa rüya ve renklerin görülmesi şart değildir. İstiharede senin içine gelen his yani kalbinin bir yöne meyletmesi bir işaret olarak kabul edilir. Zaten istihare en son şey olmalıdır, ilk önce istişare ile hareket etmek gerekir.

Okudunuz mu?  İstihare Duası ve Rüya Tabirleri

istare rüyasında siyah böcek görmek

Bu kategoride yer alan İstihare namazı sonrası görülen renkler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede siyah böcek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.