Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada babamı musalla taşında görmek

Rüyada babamı musalla taşında görmek

Kayıtsız Üye
iyigunler ben rüyamda evimizde oturuyorum annem yanimda ve babam karsimizda duruyor babam disari gidiyor ben baba diye bagriyorum bir disari cikiyorumki mezarliktayim musallat tasinda babam yatiyor ben aglamaya başlıyorum ama annem ise babamin ayak ucunda duruyor ve babami gomuyorlar ben gommeyin diyorum ve topragi kaziyorum=>lutfen cevaplayin

Okudunuz mu?  Rüyada Buzağı görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada babamı musalla taşında görmek

arifselim
İyi günler. Babanın öldüğünü görüp onun için ağlamak çok hayırlıdır. Eğer baba yaşıyorsa bu rüya ömrünün uzun olmasına ve gören evladıyla arasının çok iyi olacağına tabir edilir. Bu rüya baba ile aradaki ilişkilerinin çok iyi olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

rüyamda musalla taşında yatarken görüyorum

Kayıtsız Üye
Babamı kaybedeli daha bir hafta yeni oldu kanser hastalığından birden 2 haftada vefat etti (daha önce beyin inmesi geçirmişti)rüyamda musalla taşında yatarken görüyorum (babamın borçlu olduğu biri var ödeyemedi borcunu Allah nasip ederse ödeyeceğimizi söyledik evimize geldi başsağlığına borçtan Yıllar önce babamın ona çok hakkı geçmişti ama unutuldu))neyse adamı görüyorum cenaze namazı kılınacak adam gülerek kandırdım sizi hakkımı helal etmiyorum diyor bende kimin hakkı kimde var sadece Allah bilir diyorum sonra minibüs gibi araba görüyorum büyük onu arabadan aşağı atıyorum o kadar sinirleniyorum acaba rüyamın anlamı nedir?ayrıca abim vefat etmeden önceki gün babamı rüyasında gülerek el salladığını hoşça kal dediğini görmüş…

Okudunuz mu?  Rüyada Baldıran Zehiri Görmek

Yorum: Rüyada babamı musalla taşında görmek

Tohat
Hayırlı günler. Öncelikle Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah. Senin gördüğün üzülmenden dolayı yaşadıklarının rüyana aksetmesiyle açıklanır. Abinin gördüğü ise babanızın hakkı rahmetine kavuşacağının göstergesidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada babamı musalla taşında görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.