Anasayfa
12 Haziran 2023, 4:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

Mertalgun
Rüyamda yakın zamanda 3 seferdir babamin ölmüş amcasini görüyorum. Halbuki sadece bayramlarda diğer yakinlarimin oldugu gibi onun da mezarini ziyarete giderim o kadar. Baska da aklıma gelmez. Ilk iki rüyada son derece neseliydi ve beni omuzlarimdan tutuyordu. 3. Rüyada cani biraz sıkkın ve bana günlük hayatla alakalı sıradan bir şey anlatiyordu. O normalde uzun biriydi ama rüyamda daha heybetli görüyorum ayrica. Dua mi istiyor acaba?


Yorum: Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyalar genellikle o ölülere dua edilmesine tabir edilir. Ayrıca rüyada görülen amca baba yerinde sayılır. Babaya karşı olan ilişkilerine, saygı ve sevgiye dikkat edilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm rüyada kendimi teyzem gilin evinde gördüm çocukları eşi falan var evde annem.gilde yoldaymis gelcekmis sonra hastalanmışım uzanmışım demisimki bakın ben gerçekten hastayım ufak tefek şikâyet ettiğimde fazla ciddiye almamışlar sonra hastanede uyandım etraf temiz ve beyazdı hemşire geldi beyaz pembe giymiş bana ne oldu demisim bana yalan söylüyor kötü bir şey değil ama etrafıma baktımda bir kâğıtta çizili bir alet var kalbi duran yani ölenlerin yine kalp.masaji gibi hayata döndürülmesi içinmiş yani yattigim odada sadece öyle hastalar yatabiliyormuş ben anlamışım kalbim durmuş ölmüşüm yine hayata döndürülmüsüm benden gizleselerde sonra annem geliyormuş başıma üzülmüş bir yandan şükreder gibi bunun anlamı nedir şimdiden tsk hayırlı cumalar

Okudunuz mu?  Rüyada istimna ettiğini görmek

Yorum: Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam hayırlı günler kardeşim. Bu tür rüyalar genellikle psikolojik açıdan tabir edilir. Yardım ve desteğe ihtiyaç duymaya, sıkıntılarını gizlemeye ve çekinmeye delalet eder. Allah’ın izniyle bunların aşılacağı şeklinde de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle merhaba
Bizim küçükken bir komşumuz vardı Zehra abla birkaç yıl önce öldü ama beynim bir türlü öldüğünü kabullenemiyor rüyamda devamlı onu görüyorum sağ bir şekilde bu seferde bir yerde yaşıyordu gizlendiğini söylemişti bana aklımı kaçıracak gibiyim aklımdan çıkmıyor ve evlerine gidecem ama cesaret edemiyorum cenazesine gidememiştim neden böyle devamlı rüyama giriyor yardım edin.😞

Okudunuz mu?  Rüyada kurabiye görmek

arifselim
Merhaba. Bu şekilde sürekli rüyalar görmenin nedeni ancak bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden dolayıdır. Bunun dışında özel bir şekilde yorumları olmaz. Önem verme ve rüyanda görsen bile üzerinde hiç durma. Dilersen uyumadan önce ayetel kürsiyi okuyarak uyu. Bunun çok faydası olur inşaAllah.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben hafta da 4 gün ölen abimi. Rüyamda görüyorum bunun sebebi nedir anlamadım oysa gündüz leri. Ayetel Kürsi ihlas sürelerini yirmi otuz kere okurum ruhuna bagislarim.okumadigim gün kesin ruyama girer neyapmam lazım yardımcı olur musunuz


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Eğer okumadığın günler rüyana giriyorsa artık bunlar sadece psikolojik durum olmuştur. Endişe edecek veya rahatsız olacak bir şey yoktur. Tek yapman gereken şey bu rüyaları önemsememektir.


Kayıtsız Üye
Selamın eleykum ben rüyamda serhalıkda banyo yapıyodum cıkdım sağıma bakdım bir adam gelyo yuzerinde acık kahfe rengi eba var ben sevinerek Aman Allahım Muhammed s.a.v gelyo yaklasıyo bana sağ elini uzatıyo bana mekke toprakı veryo sabah azanında uyandım.lütfen yazın merak edyom.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya peygamber aleyhisselam görülmüş ise bu rüya sahih demektir. En makbul olan açıklaması rüyayı gören kişinin hacca gideceğine tabir edilir. Ayrıca onu sevmeye ve sünnetine uymak gerektiğine de işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
15 yıl önce ölen birini sürekli görüyorum ve hep normal yaşantıya devam eder şekilde. Bazen çok neşeli bazen ondan nefret ediyorum rüyada. Neden sürekli o kişiyi gördüğümü anlayamıyorum, sevdiğim söylenemez onu.

Rüyamda yine ölmüş kişiyi gördüm patates kızartması yiyodu annem yapıyordu bende onlara sinir oluyordum 3 tane küçük hayvan vardı onlara veriyordum abim saçma sapan konuşuyordu bende onları kaale almıyodum her zamanki gibi, sonra hayvanlardan ikisi hamam böceği gibi oldu ıyy dedim uzaklaştım abime doğru gitti falan sonra annem geldi yemiyor musun dedi ben yedim zaten bırakmamışlar bile! Dedim hepsine sinir oluyodum bu da yeni gördüğüm rüya bir anlamı var mı çok merak ediyorum 🙂


arifselim
Eğer sık sık böyle birini görüyorsan büyük ihtimalle bu herhangi bir bilinçaltı şeyden kaynaklanmış olabilir. Eğer görmekten rahatsız olacak duruma gelmişsen bir miktar sadaka dağıtmanı tavsiye ederim. İkinci rüyan ise bizim anladığımız kadar yorumlanacak kadar berrak değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada, geminin içindeyken denizin üstüne yağmur yağması

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben 3 kez ölmüş olan kuzenimle evlendirilmeye çalışiliyorum arka arkaya 3 kez evleniyoruz ve ben kaçıyorum son rüyamda ise kaçarken afedersiniz tuvalette boka batıyorum ne anlama geliyor

Merhabalar benim kuzenim vefat etti 2 yıl oldu belli aralıklarla onu rüyamda görüyorum bazen gülüyor bana ama hep evlendirilmeye çalışılıyor bizi rüyamda ben kaçıyorum son rüyamda tuvalete saklandım boka düştüm


arifselim
Merhaba. Yaşadığınız olaylardan çokça etkilendiğine ve bundan dolayı zor bir dönem geçirdiğine işaret eder. Bu tür rüyalar genellikle psikolojiktir ve özel bir yorumu olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş eşimi sürekli görüyorum ve rüyamda eşimi askerde ziyarete gidiyorum eşim asker kıyafetleri içinde salon gibi biryerde bürsürü askerin olduğu biyerde yüzü tertemiz arka sırada asker kıyafeti giymiş bir şekilde gülümsüyordu ve bende küçük oğluma asker kıyafeti giydirmiş ve babasını görsün diye boynuma kaldırmaya çalışıyordum zorda olsa kaldırıyorum sonrada eşim bizi görüp yanımıza geldi ve çocuğu sevdi ve bana dediki niye geldin görüştürmezler dedi ve kolunda saatine baktı saat 19.30 da cuma günü bekliyorum dedi ve bana sarıldı öptü gönderdi.

Okudunuz mu?  Rüyada kuş olup uçmak

arifselim
Allah rahmet eylesin. Eşin açısından çok güzel ve çok hayırlı bir rüyadır. İnşaAllah iyi bir durumda olması ümit edilir. Sabırlı olun ve ona bol bol dualarda bulunun. Onu sık sık görmek ise ancak ona olan özlemin ve unutamamanın bir sebebi olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben rüyamda hep erkek kardeşimi ölü görüyorum ama bır olay olduğunda hep erkek kardeşim ölüyor ama hep bır rüya gördüğümde hep erkek kardeşim ölüyor sizce neden ömrü uzar diyorlar ama sürekli erkek kardeşim ölüyor. Lütfen bu yazıma cevap verin çok endişeliyim.


arifselim
Merhaba. Hiç endişe edecek rüyalar değildir tam aksine çok hayırlı rüyalardandır. Ömrünün uzun olmasına, sağlıklı ve güzel bir hayat sürmesi manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Ölen kişiyi rüyada görmek

Kayıtsız Üye
Ekim ayında ölmüş olan abimi hergun rüyamda görüyordum ama bana uzak duruyordu sonra abimin torunu dünyaya geldi yeğenime göz aydinligi vermeye gittim o günün gecesinde gördüğüm rüyada abim bana ilk defa sarıldı öptü sonra yine görmeye devam ettim bayramda mezarına gittim dua ettim o gün bugündür görmüyorum rüyamda benden dua mi istedi diye düşünüyorum ama her namazdan sonra geceleri yatmadan önce onun için dua ediyorum sizce neye yorulur bu rüya


arifselim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Onu özlemenin ve unutmamanın bir alametidir. Elbette duaya devam etmelisin. Eğer imkanın varsa az da olsa ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtabilir ve kabrini de ziyaret edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Her gün neredeyse ölen babaannemi rüyamda görüyorum 1 yıl oldu vefat edeli kanserden. Rüyamda ise ya hasta ya da sağlıklı bir şekilde hayatta oldugunu görüyorum gece 3 gibi de uyanıyorum korkuyla en az 2 haftadır durum böyle:(

Okudunuz mu?  Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İbadetlerinize daha çok sarılmanız gerektiği şeklinde tabir edilirken bir yandan da babaannenizin sizden dua beklediği yönünde de yorumlanmaktadır. Babaanneniz için bol bol dualar gönderirken kendiniz için de yapmış olacaksınız. Hakkıyla bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
3 kere belli aralıklarla 2018 de vefat eden arkadaşımı farklı yerlerde canlı görüyorum rüyanın sonunda hep sarılıyorum sonra olduğunu hatırlıyorum Ağlıyorum sarılarak sonra ağlayarak uyanıyorum 3 seferdir bu şekilde benzer rüyalar görüyorum ölen arkadaşım çocukluk arkadaşımdı ben kendimi normal yaşımda ama onu çocukluk haliyle görüyorum


Tohat
Olumsuzlukların ardından işlerinin yoluna gireceği, sıkıntıların geride kalacağı ve hayatının bolluk bereket dolu rızkının geniş olacağı ve bu konuda sıkıntı çekmeyeceğini gösteren bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ara ara küçük yaşta ölen Kızımı görüyorum.eşimle birlikte çok büyük bir kütüphaneye gidiyoruz bembeyaz ve aydınlıktı.biraz kitap araştırdıktan sonra görevliler borcumuz olduğunu söyledi eşim yarışını verdi yarısını sonra vereceğini söyledi.dışarı çıktığımızda yanımızda bize emanet edilmiş bir kız çocuğu ve ölen kızım vardı.emanet çocuk kayboluyor hemen arayıp buluyoruz o sırada benim kızım kayboluyor. Biraz bakınıyoruz eşim bir şey olmaz korkma diyor.ben onu dinlemiyorum arıyorum bulamıyorum.kütüphanenin müdürünü görüyorum ona soruyorum ara sokaklara bak diyor.koşarak arıyorum. Sokağın birinde düğün varmış son anda oraya gidiyorum 9 yaşlarında bir kız çocuğu yardımcı oluyor. kızımı en baş köşeye oturtmuşlar eline düğün şekerleri vermişler yemiş orada uyuyakalmış.çok seviniyorum 9 yasındaki kıza para vermek istiyorum 10 tl ama cüzdanımdan çok büyük paralar çıkıyor.10 TL sanıp hep büyük paralar veriyorum kuz yanlış verdin diye uyarıyor sonunda bulup veriyorum.eşim geliyor oda seviniyor. Sonrada kütüphaneye tekrar gittiğini ama onunla ilgilenmediklerini borcumuzu istediklerini söylüyor.

Okudunuz mu?  Sürekli olumlu rüya görmek

arifselim
Allah kızınızı sizlere şefaatçi eylesin. Gördüğün rüyanın en makbul olan yorumu; kızınızın iyi bir durumda olmasına, sabretmenize ve isyan etmemenize karşılık olarak Allah’ın size ihsan edeceği mükafata yorumlanır. Ayrıca size teselli niteliğinde güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
1 hafta önce bir arkadaşım bir kazaya şahit olmuş yaşlı bir adam önünde düşmüş adamın oğlu ve arkadaşım koşup yardım etmişler arkadaşım ambulansı aramış hastaneye kaldırmışlar sonrasında arkadaşım ilacını falan götürmüş.elinden geldiğince yardım etmiş ama adam 3 gün komada kaldıktan sonra ölmüş arkadaşım adamı sürekli Rüyasında görüyor adamın düştüğü ani görüyor ve adam elini uzatıp yardım istiyor kaç gecedir Rüyalarında giriyor ve gerçekten psikolojisi bozulmaya başladı bu durumdan dolayı

Okudunuz mu?  Rüyada kızarmış koyun etinin dağıtılmasını görmek

Tohat
Kendini bu durumdan dolayı sorumlu veya suçlu hissetmesinden dolayı görüyor olabilir. Yoksa rüya olarak tabire sahip olan bir rüya değildir. Etkilendiği bir olay bilinçaltına girerek rüyasına sürekli olarak yansımaktadır. Kazalar ve olaylar Allah’tandır. Bunu çok düşünmemeye çalışmalıdır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ortaokuldan bir kız arkadaşım yaklaşık 2 sene önce vefat etti çok uzun seneler görmedim yaklaşık 10 sene kadar evlenmiş çocuğu olmuş sonra vefat etti inanın aklımda yokken son 1 seneye kadar 4 kez rüyamda gördüm her seferinde yüzü gülüyor ve çok mutlu ben nişanlıyım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum komik gelebilir ama bu normal değil benden bir şey mi istiyor benim aklım karıştı lütfen bama yardımcı olun

Okudunuz mu?  Rüyada kol saati görmek

Tohat
Merhaba. Rüyanın anlamı senin hayırlı işlerde bulunman ve bu vesile ile Allah’ın hoşnut olacağı kulları arasına girmen anlamına gelmektedir. Hayatına işleyecek bu tabir üzerinde durman ve maneviyatına daha bir özentili olman gerektiğini göstermesi bakımından çok sık görmene neden olabilir. Ayrıca ölmüşlerin görülmesi onlara dua ve hayır hasenatta bulunmamız açısından da vesiledir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


ölmüş birini sürekli rüyada görmek, ölen bir yakınını sürekli rüyada görmek, devamli olen kisiyi rüyada gormek

Bu kategoride yer alan Kuran ile istihare diye bir şey var mıdır var ise nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.