Anasayfa
30 Temmuz 2023, 7:44
missa4
Abone

Ölüler ile ilgili şaka küfre düşürür mü

Ölüler ile ilgili şaka küfre düşürür mü

Kayıtsız Üye
yolda giderken elektrik ureten degirmenlerden gorduk bu degirmenlerin oldugu tarlanin karsisinda da mezarlik vardi sonra annem bu degirmenlerin elektrigiyle oluler canlanmasin diye saka yapti ama niyeti kotu bir şey degildi bende bunu duydum bu soz kufre mi dusurur bilgilendirirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Ayak altına kına yakmak günahmıdır

Yorum: Ölüler ile ilgili şaka küfre düşürür mü

imam
Ölülerle ilgili yapılan şakalar dinden çıkarmaz günah değildir ama ölüleri elektrik diriltmez emin olun 🙂

Bu kategoride yer alan Cünup olduğumu unutarak Namaz kılmak Makbul müdür? Günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölüler ile ilgili şaka küfre düşürür mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.