Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bir alimi elinde kılıç ile görmek

Rüyada bir alımı elinde kılıç ile görmek

Kayıtsız Üye
merhaba ben rüya 1 gördüm ve yorumunu çok merak ediyorum.sizden ricam rüyamı yorumlamanızdır
rüyamada evimizin ikinci katına çıkıyorum telefonumu da yanımda götürüyorum halamın kızını aramak için.(Halamın kızıyla gerçek hayatda konuşmuyoruz, aramız iyi deyil )
O nişanlandı bende hem ona önemli bir şey anlatmağa arıyorum hemde tebrik edecekdim.konuşurken kendimi çok rahatsız hiss ediyorum başım dönüyor. Tam kızı tebrik edecekken bide bakıyorum oturma odamızın penceresi açılıyor ışık saçıyor ışığın içinde ve Kurban olduğum Rabbimin sevgili kulu Hazreti İmamımızdan biri gözüküyor. Hangi imam olduğunu bilmiyorum elinde bir kılıç görüyorum ve gerçekden çok güzel gözüküyor ben rüyada inanılmaz derecede korkuyorum ve kaçıyorum lmamımızda kılıcı bana atıyor tam merdivenlerde inecekken eyiliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada bağırmak görmek anlamı ve tabiri

kılıç bana değiyor ama hiç bir acı hiss etmiyorum sadece birden gözümü açıyorum evimizin bahçesindeyim aslında ben bayılmışım konuşurken ve üstelik kusmuşum,bütün bunlarıda o esnada rüyamda görmüşüm rüyamda çok halsizdim ve korkuyordum da sonra yine kalkıyorum ikinci kata ve konuşmamı kaldığım yerden devam ediyorum ve anlatıyorum lmamımızı gördüyümü halamın kızına anlatıyorum ve onu nişanlandığı için hemde tebrik ediyorum uyanıncada korkum devam ediyordu sadece Rabbimin sevgili kulu lmamımızı gördüyüm için rüyanın yorumu beni çok ilgilendiriyor biraz araştırma yapdim kılıcı olan İmam Hazreti Alıymış
sizden ricam rüyamı yorumlamanızdır kaç kişiye sordum cvplayamadım
şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada bilek güreşi yapmak

Yorum: Rüyada bir alımı elinde kılıç ile görmek

arifselim
Merhaba. Allah rüyanı mübarek kilsin. Bu rüyanın en açık yorumu kişinin içerisinde bulunduğu sıkıntılarından Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet eder. Ayrıca bu rüya hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bakara suresi okumak

Rüyada bir alımı elinde kılıç ile görmek

Kayıtsız Üye
merhaba. ben 1 rüya gördüm ve yorumunu çok merak ediyorum. Sizden ricam rüyamı yorumlamanızdır. Rüyamada evimizin ikinci katına çıkıyorum telefonumu da yanımda götürüyorum ki halamın kızını arıyım. (Halamın kızıyla gerçek hayatda konuşmuyoruz, aramız iyi deyil). ben hem ona önemli bir şey anlatmağa ve birde onu tebrik etmek için arıyorum. Konuşurken kendimi çok rahatsız hiss ediyorum başım dönüyor. Tam kızı tebrik edecekken birde bakıyorum oturma odamızın penceresi açılıyor ışık saçıyor ışığın içinde ve Kurban olduğum Rabbimin sevgili kulu Hazreti İmamımızdan biri gözüküyor. Hangi imam olduğunu bilmiyorum elinde bir kılıç görüyorum ve gerçekden çok güzel gözüküyor. Ben rüyada inanılmaz derecede korkuyorum ve kaçıyorum. lmamımızda kılıcı bana atıyor tam merdivenlerde inecekken eyiliyorum kılıç bana değiyor ama hiç bir acı hiss etmiyorum sadece birden gözümü açıyorum evimizin bahçesindeyim aslında ben konuşurken bayılmışım ve kusmuşum bütün bunlarıda o esnada rüyamda görmüşüm. Rüyamda çok halsizdim ve korkuyordum da sonra yine kalkıyorum ikinci kata çıkıyorum yeniden ve konuşmamı kaldığım yerden devam ediyorum ve anlatıyorum lmamımızı gördüyümü halamın kızına ve onu nişanlandığı için hemde tebrik ediyorum uyanıncada korkum devam ediyordu sadece Rabbimin sevgili kulu lmamımızı gördüyüm için rüyanın yorumu beni çok ilgilendiriyor. biraz araştırma yapdim kılıcı olan İmam Hazreti Aliymış.

Bu kategoride yer alan Rüyada bacağının kıllandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bir alimi elinde kılıç ile görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.