Anasayfa
28 Mayıs 2022, 7:24
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm..

Ben özel harekat polisi olmak istiyorum bunun içi istihareye yattım ve 1 haftanın sonunda o kamuflajı üstümde gördüm etrafa bakıyordum tam net göremedim veya hatırlayamadım tam bilmiyorum. Ama acaba daha hayırlı şeyler yapabilir miyim diye düşünmeden de edemiyorum. 5 gün önce tekrar yatmaya başladım ve şu ana kadar bir şey görmüş değilim isteğimde artma veya azalma da olmadı göremeyince anneme söyledim bir de sen dene diye. Annem de benim için istihareye yattı ve rüyasında önce denize baktığını masmavi olduğunu ardından gökyüzüne baktığını beyaz bulutlar olduğunu ve gökyüzünün de masmavi olduğunu söyledi fakat kafasını tekrar aşağı çevirdiğinde denizin ortasında siyah renkte parlayan lüks bir yat görmüş. Bu ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İstihare namazı gerçek mi

Yorum: İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle konularda istihare değil, istişare edilmesi uygun olur. Yani çevrende büyüklerinle veya tecrübe sahibi kimselerle istişare edilir ve ona göre bir karar verilir. Ayrıca istiharede herkes kendi işi için kendisi yapması gerekir. Senin gördüğün rüya ise açık bir işaret olmaz. İstiharede en doğru işaret insanın kalbinin meylettiği şey kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

İstihare rüyası

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm bir yakınım beni istemeye geldi bende istihareye yatacağımı söyledim tmm dediler benim için damat adayı bir gece istihareye yatmış ve yeşil renk görmüş bende daha çok meraklandım istihareye yattım ilk defa birinci gece rüyamda beyaz gökyüzü gördüm bir defa daha yatmak istedim ve yattım rüyamda ise eski lisemdeymişim koridordan geçerken arkadaşlarımın elinden birsuru pembe veya kırmızı gül yaprakları aldım renginin ne olduğunu tam hatırlamıyorum gül yaprakları ile bir sınıfa girdim ve beyaz yazı tahtası gördüm sonra ise aynı rüyanın içinde kendi evimizdeymişim ve bir sürahide pirinç gördüm bir surahidede yoğurt gördüm yoğurdun içinde bir tane siyah kıl vardı sonra ise uyandım zaten RÜYAMI YORUMLARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM HAYIRLI GÜNLER INSALLAH:)

Okudunuz mu?  İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

Yorum: İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyalar hayırlıdır. İstiharede kalbe gelen ilk his sana işaret kabul edilir. Bu his uyumadan önce de gelebilir uyandıktan sonra da gelebilir. Rüyalar istiharede önemli değildir. Güvenilir kimselere de danış sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında denizde sandala binmek

cicek58
selamunaleyküm . ben yarim saat oncesinde bir soru sordum ama soru olarak mi geldi bilmiyorum kayitli degildim şuan kayitli olarak yaziyorum konu ac bolumene sorumu yazdim acaba geldimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?


ACİLSERVİS
Tıkla : forumduasi.com/ruya-tabiri/301969-istihare-ruyasinda-okul-gormek-2.html Sorun bu sayfadadır.


istiharede deniz görmek, istihare gokyuzu beyaz

Bu kategoride yer alan İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede deniz ve gökyüzü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.