Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda kocamin boynuna doğru bimorluk gördüm. Demek sen işte değildin,telefonu bu yüzden acmadin diyerek dövmeye başladım. Kafasını direk gibi bişey var ona vurdum.Elleride bağlıymis biara.Köye onu da götürdün demek, onunla gittin diyorum ve vuruyorum.Buarada kocam diyorum da 5 yıldır biriyle birlikte. Biliyorum ama 3 çocuğum için sabrediyodum.şimdi boşanmayı düşünüyorum. Karar asamasinadayım.

Okudunuz mu?  Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

arifselim
Allah hayırlı olanı sana nasip eylesin. Böyle görülen rüya eşler arasındaki sorunların bir işaretidir. Yani sorunlar olduğuna ve bunların bir şekilde rüyasına yansıdığına alamet eder. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada eski nişanlının ailesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşinin boynunda morluk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.