Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında zombilerle savaştığını görmek

İstihare rüyasında zombilerle savaştığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Evlilik için hayırlı olup olmadığını rabbimin yol göstermesi amacıyla İstihare namazımı kılıp 7 gün boyunca istihareyr yattım. 4. gün rüyamda filmlerde olan zombi denen yaratıklarla savaşıyorum insanları kurtarıyorum. bir tane kızım olduğunu gördüm ve bu savaştan kızımı kurtarmaya çalışıyorum onu yerden yüksekte güvenli bir yere yolluyor olarak gördüm renk falanda hatırlamıyorum. 5. Gün ise 2 tane beyaz bir ada var sanki ve deprem gibi bir afetle bu iki ada birleşiyor ben diğer adada yıllar önce konuştuğum arkadaşımı arıyorum sanki ve ilk önce çalan bir telefon buluyorum sonra arkadaşı buluyorum. Daha sonra bir oyun salonunda arkadaşlarıma bakmaya gidiyorum salonun bir aydınlık birde karanlık tarafı var arkadaşları aydınlıkta bulamıyorum tam çıkarken arkadaşları karanlıkta farkediyorum ve onların yanına gidiyorum. Sayın hocalarım sizce rüyam hayırlı olarak mı görmeliyim yoksa hayırlı olmadığınımı. Bu arada evlilik için düşündüğüm kişi hakkında araftyım. Yani kararsızım. Lütfen gördüğüm rüyamı yorumlarmısınız.

Okudunuz mu?  İstihare namazından sonra görülen rüya

Yorum: İstihare rüyasında zombilerle savaştığını görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare için görmüş olduğun ilk rüyadan açık bir işaret çıkaramayız. İkinci rüyanın anlamı olasa da asıl bunu senin hissetmen gerekir. Çünkü istiharede insanın içine gelen hissi en doğru işaret olur. İstihare demek kalbi bir yöne meyletmesi demektir. Ayrıca istihare demek kesin ve garantidir anlamı yoktur. Mutlaka danışarak bir karar ver ve Allah’a tevekkül et.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında bataklığa düşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında zombilerle savaştığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.