Anasayfa
27 Temmuz 2023, 1:15
sizden95
Abone

Tırnak yemek günah mıdır ?

Tırnak yemek günah mıdır ?

Umut1165
Selamün Aleyküm ben küçüklüğümden beri tırnaklarımı ve çevresinde ki etleri kendimde olmadan yerim. Tırnak yemek sigara içmek gibi Allah (c.c) ün verdiği vücuda zarar vermek onu hor kullanmak mıdır ? İkincisi ise tırnak yemek insan eti yemek anlamına gelir mi ? Gelirse haramdır küçüklüğümden beri yapıyorum sıkıntılı bir durum. Hayırlı Günler Efendim

Okudunuz mu?  Hadislerin doğruluğu?

Yorum: Tırnak yemek günah mıdır ?

@hmet
Tırnak yemek zararlı olduğundan caiz değildir. Et de aynı şekil insan eti temizdir fakat yenmez haramdır günahtır.


Yorum: Tırnak yemek günah mıdır ?

maviii
Allah u Teala bir kuluna hastalık vermek isterse ona tırnak yedirir buyurmuştur çünkü hastalıkların çoğu tırnaklarda gizlenir.

Okudunuz mu?  Hacet namazı kılmak istiyorum!

tırnak yemek haram mı, dinimizde tırnak yemenin günahı, tırnak yemek haram mıdır

Bu kategoride yer alan Şafii de içinde parfüm yazan şeyleri kullanmak namaza engel midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tırnak yemek günah mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.