Anasayfa
28 Nisan 2022, 3:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada inek tarafından kovalanmak

Rüyada inek tarafından kovalanmak

Mertalgun
rüyamda son zamanlarda sık sık inekler ve köpekler tarafından kovalanıyorum. ama daha çok inekler. bana hiçbir zaman zarar veremediler ama bazen onlardan kaçabiliyorum bazen de onları öldürüyorum. sebebi nedir acaba?


Yorum: Rüyada inek tarafından kovalanmak

arifselim
İneklerin kovalaması daima hayırla tabir edilir. Özellikle iş ve maddi hayatta eline geçecek olan imkanlara ve bu imkanlardan istifade ederek kazanç elde edilmesine yorumlanır. Köpeklerin kovalaması da iş hayatındaki zorlukların bir işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada inek tarafından kovalanmak

Kayıtsız Üye
Bismillahirrahmanirrahim
Esselamualeykum
Rüyada inek ahırındaydım baya bir inekler vardı misal hani böyle atlar için hazirlanan yerler olur bölüm bölüm ve ineklerde bölüm bölüm yan yana duruyorlardı başları dışarda idi ve ardından 2 tane inek beni kovalamaya başladı lakin bana zarar verme gibi bir niyetleri yok idi
الله اعلم ALLAHU subhanehu we teaala en iyi bilendir
Selam ve dua ile….

Okudunuz mu?  Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada inek tarafından kovalanmak

arifselim
Ve aleykumusselam. Rüyada bu şekilde görülmesi çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin önüne çıkacak olan önemli fırsatlara alamet eder. Bazı yorumculara göre ise bir musibetten sonra ulaşılacak olan hayırlı günlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda beni kovalayan sari renkli bir tane inek yavrusu gördüm orta boylardaydi beni kovalayinca karsisina durdum ve onu yavasca yere yiktim sakinlestirdim sevdim anlami nedir simdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

Merhabqlar ben rüyamda sevdgim kizin yanindan gectim sonra bayirdan yukari doğru cikmaktaydim o anda sari bir buzagi bana doğru kostu ben durdum ve onu elimle dondurdum bir yuvarlak seklinde somra yavasca onu yere yiktim ve sakinlesmesi için sevdim sonra sahibi geldi bende yoluma giderken bayirin assagisinda duran sevdigim kisinin beni izledigini gördüm el salladim ama o sallamadi yaninda duran 3 kisi el salladi ve yanindaki anneside el salladi bende yoluma doğru gittim bu ruyanin tabiri nedir simdiden teşekkür ederim

Ruyamda okulun onunden evime digru cikmaktaydim sonra bankta oturan birkac kisi vardi aralarinda sevdigim kiz ve anneside vardi sonra onlara baka baka yokus yukari eve giderken sari bir inek yavrusu insan boyunu askin banq digru kostu bende onu yuvarlak sekli gibi dondordum kafasindan tutarak kendi ekseninde dondurdum hayvani sonra yavasca yere yiktim ve sakinlesmesi için sevdim sonra tekrar yola goderken assagi doğru baktim ve herkesin beni izledigini farkettim sonra el salladim sevdigim haric herkes bana el salladi ruyanin tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Istakoz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Çok farklı anlamları olabilen bir rüya olsa da genellikle hayırla tabir edilir. Sarı inek veya yavrusu, hastalıktan sonra şifa bulmaya ve tüm hastalıkların iyileşmesine de yorulmaktadır. Ayrıca girdiğin yolun oldukça hayırlı ve bereketli olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Işınlanmak

Kayıtsız Üye
İlk olarak kardesimi kopek kovaliyodu bende kopegi tasladim bunun uzerine oradaki 3 buyuk inek beni kovaladi ve birisi beni yakaladi bunu ikinci gorusum


arifselim
Köpek kovalaması iyi değildir ve kişiyi çekemeyen ve zararını isteyen birilerinin varlığına işaret eder. İneklerin kovalaması ise hayırlıdır. Kişinin önüne çok güzel fırsatların çıkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.
Çok garip benim rüyam. Evliyim bir kızım var. Bi yerden büyük kaslı bir erkek inek kaçıyor ve evimin etrafında dolaşıyor. Sonra kızımla çıkıyorum evimin etrafında dolaşırken inek ama durup bize baktığında tanımadığım bir insan oluyor bunu iki kere yaptı rüyamda ben saklandım o dönerken inek ama bizi bulduğunda insan ama insan olarakta suratı gülmüyordu. Sizce nasıl yorumlamalıyım.

Okudunuz mu?  Rüyada ikiz bebek görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya mal ve gösteriş delisi kişiye işaret eder. Bu kişi kaslı, kuvvetli olmakla birlikte çevresi anlamında da son derece güçlüdür. Kaba, zengin ve kariyer sahibi birisi olmasına rağmen zararlı bir erkek manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben ve arkadaşlarım bir yerde oturmuş geçmişten konuşuyorduk bir dağın arkasından birkaç inek çıktı ama biz onları önce mezar taşı sandık ve bizi aralarından bir tanesi kovalamaya başladı bizi kovalayan inek boynuzluydu.
Bizde koştuk ve bir binaya girdik peşimizden gelen inek durmadan kafasını cama vuruyordu kapıyı açmaya çalışıyordu. Ama biz kapiyı açmadik sonrada uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada İskambil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bazı rüya yorumcularına göre bu rüya başa gelecek olan musibetlere işaret eder. Bazılarına göre ise önüne çıkacak olan fırsatlara, imkanlara ve bunlar değerlendirildiği takdirde büyük imkanlara kavuşacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda ailecek bir yere gitmeyi planlıyoruz ama araba diye açık renkli bir ineğin karnına giriyor yeğenlerim tam biz bınecekken inek hırcınlaşıp bizleri kovalamaya başlıyor. Ben annem ve ablam bir ahıra saklanıyoruz ben kapıyı bir değnek yardımıyla tutuyorum. Ineğin boynuz darbeleri bize zarar veremiyor. İnek başka alana yonelince annem elindeki bıçakla ineğin arka bacağını kesiyor. Teşekkür ederım

Okudunuz mu?  Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

arifselim
Hayırlı günler. bu rüya hayırlı ve güzel şeylere işaret olarak yorumlanır. Özellikle de maddi açıdan sıkıntısı ve borçları olanlar için kısa bir zamanda borçlarını ödemesine ve maddi olarak ferahlamasına tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bir adada birçok ineğin olduğunu ancak boynuzlu ve iri olduklarını ve onlardan kaçtığımı saklandığımı gördüm hatta sırtlarında da kancaya benzer büyük cisim vardı rüyamda boynuz diye tabir ediyordum

Okudunuz mu?  Rüyada İslam Alimi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Rüyanın hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Dünyada elde etmek isteyebileceklerin için yol açacak maddi güce erişeceğine delalettir. Zengin biriyle evlenmek ya da zengin olmanı sağlayacak bir nedenle karşılaşabilirsin. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm rüyamda denizdeyim biri olta atıyor ama çekmeye gücü yetmiyor sonra yavaş yavaş hayvanın kafası su üstüne çıkıyor ilk başta suaygırı sanıyorum ama inek çıkıyor sarı bir inekti beni kovalamaya başlıyor anlamı nedir yardımlarınızı beklıyoryum.


Tohat
Ve aleyküm selam. İnek fırsat ve kısmet olarak tabir edilir. Karşına çıkacak olan bu kısmeti elinden geldiğince iyi bir şekilde değerlendirmen sayesinde işlerin yoluna girecek, başarılı ve yetkin bir kimse olabilecek aynı zamanda bunun getirisi de yüksek olacağı anlamına gelmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada İçmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
SelâmünAleyküm ben her ay cildiyeye gidiyorum rüyamda cildiyeye gitmek için Hastaneye gittim ama kendimi birden bembeyaz karlarin olduğu etrafında ağaçların oldugu ortasi bos bir yerde buldum karsidan 2 tane sarı inek geliyolar di ben sakland ama beni gördüler kovalamaya basladilar sonra tekrar saklanirken ayagimin dibinde kurbağa Deresi kurbağa sesleri geliyor kurbağa gördümu hatırlamıyorum ama yine inek buluyo ben o gün Cildi yeye gidemiyorum yardımcı olurmusunuz.


Tohat
Ve aleyküm selam. İneğin seni kovaladığını görmüş olman hayırlıdır. Hayırlı kısmet, sana iyi gelecek fırsatlara doğru adım atmaya başlayacağına ve bu yolda karşılaşacağın her türlü durumda güvendiğin kimselerin veya dostlarının fikir ve düşüncelerine önem verip dinleyerek hareket edeceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Eti görmek (İmam Nablusi)

rüyada inek tarafından kovalanmak, rüyada inek kovalaması, rüyada dana tarafından kovalanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada İmamı Rabbani Hz Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada inek tarafından kovalanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.