Anasayfa
10 Aralık 2021, 9:35
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede siyah görmek

İstiharede siyah görmek

kaycuk
S.a., hayatımın en zor döneminden geçmekteyim. Düğün günü düğünüm iptal oldu. Eşim ve ben birbirimizi çok seviyorken, eşimde maalesef benim onu bir gün terk edeceğime dair bir korku oluştu. Ve dolayısıyla 2 aydır çok zor ve acılı bir sınavdan geçiyoruz. Birbirimizi sevmesek evliliğe gelmezdi ilişkimiz. Resmi ve dini nikahımız kıyılmıştı. Eşimle tekrar konuşmaya başladık onu ne kadar sevdiğimi ve ona olan bağlılığımı anlatsam da, eşimde bu korku meydana geldi ve bu korkuyla adım atamıyor maalesef.
Bu nedenle yarım kalan işimizi tamamlayamıyoruz. Birbirimize olan duygularımız hala yoğun olarak var. En büyük sorun eşimin içindeki korku. Acaba anlaşamassak ve eşim beni terk ederse korkusu girdi içine 🙁 Bunun üzerine eşim ile birlikte bir karar aldık istihareye yatalım dedik. Ben 2. gün yeşili gördüm ve uyandığımda gönlümde ferahtı. Ve ilerleyen günlerde tekrar nikahlandığımızı gördüm. Bir kaç gün sonra eşime sordum bir şey görüp görmediğine dair. Bana siyah bir şemsiyeyi açtığını gördüğünü söyledi. İçim çok huzursuz, nolur bidaha bana yazma Allah yolunu açık etsin dedi.
Benim sorum: Eşim sonuçta korkuyla yattı ve içi huzursuzdu. Bu korkuyla istihareye yatmak rüyasını etkilemez mi? Ve siyah bir şemsiye açmak acaba hayra yorumlanabilir mi? Onu çok seviyorum ve bu sebepten dolayı kopmak çok üzücü. Elbette Allah’ın takdiri bu yöndeyse boyun eğmek zorundayız. Ama inşAllah rabbim hayırlıysa bizi birbirimize nasip eder. Bize bu konuda bilgi vererek yardımcı olursanız çok sevinirim. Gönlümüzde yanan bir ateş var. Allah razı olsun diyorum şimdiden.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelin ve damat görmek

Yorum: İstiharede siyah şemsiye görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Sana tavsiyem çevrende güvenebileceğin ve nasihat edecek birine danışmalısın. Eğer evlilik henüz gerçekleşmeden eşin olacak kişi istemiyorsa bunu zorlamak doğru olmaz. İstihare karşılıklı olarak kişiler birbirini istemesine rağmen bir kararsızlık varsa yapılabilir. Bu durumun için en uygun olan istihare değil, istişare yapmaktır.

Okudunuz mu?  İstihare nasıl yorumlanır

Nişanlım ve ailesi

Dml00
Merhaba.ben 8 aydır nişanlıyım eylülde düğünüm vardı ama nişanlımın ailesi borca sıkıştığı için düğünü ertelediler bizde anlayışla kabul ettik bu durumdan dolayı ailem nişanlımla buluşmamı istemiyolar 2 aydır buluşmuyoruz telefonla konuşuyoruz ailem düğünü yapamicekler diye düşünüyolar bu durumu nişanlımın babasına açtığımda 12.ayda yapmaya çalışırım dedi ve şimdide yılbaşından sonra diyor sürekli bir erteleme halinde ailemlede aralarına soğukluk girdi bunun üzerine halam istihareye yattı evleniceklerse yeşil beyaz evlenmiçeklerse siyah göreyim diye niyetlenerek yatmış ve siyah görmüş bu rüyaya göre biz evlenemicek miyiz ve ben ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  İstihare namazı sonrası görülen renkler

Yorum: İstiharede siyah görmek

arifselim
Merhaba. Eveleneceklerse yada evlenmeyeceklerse gibi bir niyet ile istihare yapılmaz. Ayrıca başkasına da istihare yaptırılmaz. Herkes kendisi yapmalıdır. Bu durumda istiharenizin bir anlamı yoktur. Maalesef evlilikleri gençlerin mutluluğunu arka plana atarak herşeyi maddileştirdiğimizden dolayı sorunlar artmaktadır. Halbuki önemli olan evlenmeleri ve mutlu olmalarıdır. Yoksa düğünlerle israflara girerek mutluluk değil ancak huzursuzluklara ve sorunlara neden olunmaktadır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında baba görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler ben arkadaşımın aracılığıyla önermesiyle arkadaşımın tanıdığı olan birisiyle internette tanışıp internetten 1 ay konuştuk .Telefon numaralarımızı almadık telefonla hiç konuşmadık.Sonra çocukla yüz yüze görüşme kararı aldık. Bir kaç gün önce 5 dakika kısa bir süre çocukla görüştük ikimiz de birbirimize olumlu cevap verip görüşmek istediğimizi belirttik ama benim hep kafamda bir soru işareti var kafamda anlamlandıramadığım kafama takılan şeyler oldu çocukla yüz yüze konuşamadığımız için bununla ilgili değişik kötü rüyalar gördüm öncesinde.Bu konuda annem istiareye yattı.Rüyasında tanıyamadığı birisinin önünde fırından yeni çıkmış üstü yanık sütlaç görmüş ne anlama gelir cevaplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  İstiharede havlayan köpek görmek

İyi akşamlar ben bir arkadaşımın aracılığıyla önermesiyle arkadaşımın tanıdığı birisiyle internet üzerinden tanışıp konuştum. Birbirimizin telefon numaralarını almadan telefonla konuşmadan internet üzerinden evlilik niyetiyle konuştuk.Daha sonra yüz yüze konuşma kararı aldık.Bir kaç gün önce yüz yüze görüştük ve birbirimizi tanımak istediğimizi belirtip evlilik yolunda görüşme kararı aldık.Çocuk çok çekingen olduğu için çok konuşamadı sadece 5 10 dakika konuşabildik.Görüşmeden önce bu çocukla ilgili kötü rüyalar görmüştüm ve bu rüyalar kafamı karıştırdı.Annem bu iş için istihareye yattı ve rüyadında hiç tanımadığı birisinin önünde üstü yanık bir sütlaç görmüş bu rüya ne anlama gelir cevap verirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında rüya görmemek

İyi akşamlar ben bir arkadaşımın aracılığıyla önermesiyle arkadaşımın tanıdığı birisiyle internet üzerinden tanışıp konuştuk evlilik niyetiyle.Bu bir ay kadar sürdü ve birbirimizin telefon numaralarını almadık ve telefonla hiç konuşmadık sadece internet üzerinden konuştuk.Daha sonra yüz yüze konuşma kararı aldık. Bir kaç gün önce buluşup birbirimize olumlu olduğumuzu söyleyip görüşme kararı aldık. Çocuk çok çekingen olduğu için çok konuşamadı sadece 5 dakika konuşabildik.Görüşmeden önce bu çocukla ilgili bir kaç kere köyü rüyalar görmüştüm ve bu rüyalar kafamı karıştırdı.Annem bu konu için istihareye yattı ve rüyadında tanımadığı birisinin önünde üstü yanık bir sütlaç görmüş bu rüya ne anlama gelir cevap verirseniz sevinirim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında denizde sandala binmek

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle istihareyi herkes kendisi için kendi yapmalıdır. Başkasına istihare yaptırılmaz. Bu rüya olumsuzdur ama yanlış olan şudur; ilk önce o kişi hakkında çok iyi bir araştırma yapılmalıdır. Ailesi, çevresi ve nasıl bir insan olduğu gibi danışılmalıdır. Eğer herşeye rağmen kararsız kalınırsa işte o zaman istihare yapılabilir.

Okudunuz mu?  İstiharede kirli atlet görmek

pandişşş
2 aylık bir ilişkim var ve devamlı aklımda sen bununla (şuan ilişkim olan kişi) ile değil istemek için haber yollatan kişi ile evleneceksin diye içimden geçiyor. Bu sebeple arkdaşımın annesine istihare kıldırdım ve rüyasında beni siyah şal takmış görmüş üstümde çizgili bir tunik varmış daha sonra altın bir yüzük varmış bu benimmiş fakat kadın bunu kendi çantasında tutuyormuş.
yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

Tohat
Evlilik gibi ciddi bir konuda rüyada görülen renkler ile hareket edilmez. İstihare sonunda hisse bakılır. Ayrıca emin olmak adına istişarenin efdal olarak görülüp tavsiye edilen her ikisinin yapılmasıdır.


Kayıtsız Üye
İyi günler, ben bir karar vereceğim ve bu kararımın hakkımdan hayırlı mı değil mi diye Allah’a dua ettim bana rüyamda bir işaret göstersin diye. Rüyamda ablam kağıda bir renk yazacaktı ve siyah yazdı. Lütfen söyler misiniz bu rüyaya göre yapacağım şey hayırlı mı yoksa değil mi. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İstihare namazında karışık rüyalar görmek

Tohat
Hayırlı günler. Bir kere yatılan rüya ile yapacağın işin hayırlı olup olmadığını söylemek elbetteki doğru olmaz. Fakat bu rüyaya göre hissettiklerin olumlu yönde ise hakkında hayırlıdır. Rüyandaki renge bakacak olursak hayırlı değildir. Yine de en iyisini Allah bilebilir.


rüyada siyah şemsiye görmek, istihare rüyasında siyah görmek, istiharede siyah görmek diyanet

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında deniz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede siyah görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.