Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:30
sizden95
Abone

Hint şarkıları dinlemeyi çok seviyorum caiz mi dinlemek?

Hint şarkıları dinlemeyi çok seviyorum caiz mi dinlemek?

_islam_
Bizim yerli şarkılarımızdansa son zamanlarda ekrana gelen hint şarkılarını dinlemeyi çok seviyorum ve sanırım bağımlısı oldum.Ama caiz mi değil mi bilmiyorum.İnstagram da bir hesap var hintçe biliyor.bir tane şarkıya şirk içerir yazmıştı.eğer benim dinlediklerimde de öyle bir durum olsa yine şirk veya küfür içerir yazardı.Bu nedenle biraz rahatım.Sizce caiz mi?değilse daha dinlemeyeceğim.Ama bağımlısı gibi bişey oldum

Okudunuz mu?  Yüzümdeki iltahaplı sivilce gusül abdestine mani midir ?

Yorum: Hint şarkıları dinlemeyi çok seviyorum caiz mi dinlemek?

_islam_
Öyle ki bir saat bile dinlesem doyamıyorum.


Yorum: Hint şarkıları dinlemeyi çok seviyorum caiz mi dinlemek?

@hmet
Bizce caizliğini bir tarafına bırak sözleri senin hayra yönlendirmeyeni dinleme. Anlamını bilmediğin şarkıları asla dinleme.
Hemcinsin değilse asla asla dinleme

Okudunuz mu?  Kızlarla Yanyana oturmak

Yorum: Hint şarkıları dinlemeyi çok seviyorum caiz mi dinlemek?

_islam_
ama dinlemeden yapamıyorum çok seviyorum


hint şarkıları dinle, şirk içeren hint şarkıları

Bu kategoride yer alan Annem babam ayrı yatıyolar ne yapacağımı bilmiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hint şarkıları dinlemeyi çok seviyorum caiz mi dinlemek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.