Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinsel şeyler görmek

Rüyada cinsel şeyler görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda eşimle birbirimize sarılıyoruz birden bir sıcaklık oluyor aramızda, eşim bana ben de eşime mastürbasyon yapmaya başlıyoruz, ama eşimin üst kısmı solumda, belinden altı sağ tarafımda kanepeye uzanmış, üst kısmı ve ben yerdeniz onun eli benim cinsel organımda, alt kısmı yukarıda bende sağ elimle onun cinsel organını tutuyorum,, annemin evinde salondayız (kimse yok), o sıra ezan okunuyor ben hemen bırakıyorum, ama eşim bırakmıyor, o kendi kendine devam ediyor. Eşimin penisini gördüm elimle tutarken onu hatırlıyorum, rüyada ezan okunduktan sonra uyandım, bu rüya ne anlama gelir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğa isim konulması

Yorum: Rüyada cinsel şeyler görmek

arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişinin durumuna bağlı olarak farklı bir şekilde yorumlanır. Bir kadının eşini bu şekilde görmesi, eşini cinsel yönden daha iyi tanımadığına ve aralarında bazı eksikliklerin olduğuna yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise maddi yönden kayıp yaşamak anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gideceğinin söylenmesi

Yorum: Rüyada cinsel şeyler görmek

Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm hayrlara gelsin rüyamda ben bayanim ama erkek olmuşum. Penisim var onunla oynuyorum. Ama kimse görmüyor. Sonra cocuklar havada oyun oynuyolar. Bi binaya giriyorum. Bembeyaz elbiseli başörtülü yasli bir kadin bizim alt komsu ilr kapida bekliyor. Ben asansöre binip cikayim diyorum annem duruyor. Onlarla oyalaniyor. Bi ofis gibi bir yerlere girdim. Konusmadigim kirildigim birine ziyarete gittim orda kahve içip hemen çıktım. Hayrolur insaAllah. Ruyami yorumlarmisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Çakıl görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada cinsel şeyler görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Evli bayan iseniz kocanız tarafından sevilip saygı göreceksiniz, bekar iseniz kariyer olarak başarı kazanıp karşı cinsten birinin hoşnutluğunu kazanmaya delalet eder.


Rüyada vajina, Rüyada penis görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevgilinin abisini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinsel şeyler görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.