Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Adet döneminde istek

Adet döneminde istek

rabianur
s.a 24 yaşında bir bayanım adet olduğum zamanlarda çok arzulu oluyorum ve maalesef bazen nefsime yenik düşüyorum.Bundan nasıl kurtulabilirim ve bunun günahı nedir?


Yorum: Adet döneminde istek

arifselim
Aleykum selam. Bazı kadınlarda özellikle de adet döneminde hormonlarında etkisinden dolayı cinsel istekleri artabilmektedir. Evli bir kadının adet döneminde dizi ile göbeği arasını açmamak şartıyla eşi ile sevişmesi helaldir. Bu isteğe karşı kendini faydalı işlerle meşgul edebilir ve bir günaha düşmekten sakınabilir.

Bu kategoride yer alan Kocamdan boşanmayı düşünüyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet döneminde istek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.