Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deniz görmek

Rüyada deniz görmek

gulcehre
bu rüyayı 2 ay oldu göreli ama kimseye anlatmadım imkansız dedikleri bir konu vardı ben o düşünceyle yattım böyle bir rüya gördüm . rüyamda başka bir yerdeyim gözümü kapattım kendimi güzel temiz bir denizde oldum ama denizin ortasında bir kaya ve onun üzerin oturuyorum. yanımda genç bir erkek belirdi bana buraya gelen yoldan mı geldin diyor ben bakıyorum hiç bir yol yok her taraf şu genç ben bana olan yoldan geldim diyor ben yok ben gözümü kapattım açtığımda buradaydım diyorum. artık kalbimden mi yoksa gence mi hatırlamıyorum . şöyle diyorum hiç yol yok demek ki ben Allah tarafından geldim buraya deniz çok güzeldi içimi ferahlatmıştı

ben dedikleri imkansız şeyin imkanlı olacak dedim sizin yorumunuz nasıl yazarsanız sevinirim hocam

genç yol varmış oradan geldim dedi mesajda bana olan yoldan geldim yazmışım genç yol var ben oradan geldim diyor ben bakıyorum yol yok ben gözümü kapatıp açtım oradayım

düşünceyle derken acaba gerçekten imkansız mı diye düşündüm bu rüyayı gördüm


Yorum: Rüyada deniz görmek

arifselim
Bu rüyanın o düşündüğün şeyle ilgili olup olmadığını biz bilmeyiz bunu ancak Allah bilebilir. Rüyan ise çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. İnsanın içinin ferahlamasında ve huzura kavuşmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada deniz görmek

Kayıtsız Üye
selamu aleykum lrüyamda hiç bilmediğimiz bir yere gidiyoruz, ama aslında orası anneannemlerinin evi. sonra kuzenimle denize girelim diyoruz deniz çok dalgalı rüzgarda var neyse giriyorz bir dakika olmadan dayanamayıp çıkıyoruz, çıktığımızda bakıyoruz deniz çekilmiş ve siyah gibi. sonra eve gidiyoruz kaldığımız yere orasıda aslında annannemleri evi ama rüyamda bilmediğimiz bir yer oluyor orda biri yaşıyo delii gibi falan değişik bir adam, gelip konuşuyo benle falan sonra o gidince biz o evden kaçma planı yapıyoruz, kuzenlerimle kardeşlerimle falan balkondan atlayıp oradan kaçıyoruz , sağolun

Okudunuz mu?  Rüyada Derviş görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada deniz görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyana yorum yapamayız. Çünkü bir çok farklı şeyin iç içe görüldüğü rüyaların tek bir anlamı olmaz ve bunlar karmaşık rüyalar arasındadır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yesilinmavisi
Rüyada oncelikle park gibi bir alandaydik, tanidik eski okulumdan insanlar vardi. Ve suanki dershanemden bir erkek ve bir kiz vardi. Ben kizim bu arada yasim 19. Yeni dershanemdeki kizin elinde bir bebek vardi dedim kaç yasindasin 24 dedi, yanindaki erkekte bana bakarak bende 24 dedi. Allah Allah dedim bu bebek ne zaman oldu dedim icimden, bebek gercek değil dedi. Ben de gercekmis gib korumustum aslinda. Sonra onlar direk dik yamactan karsiya gecti cocuk bana adimla seslendi döndüm ben burdan gidicem diye elimle düz yolu gosterdim, dolandim geldim. Erkek yine bana bakiyordu. Denize acilan merdivene gittim kulakligimi taktim merdivenleri indim biraz manzara mukemmeldi gunes deniz o sari turuncu mavi karisimi, dershanedeb olan erkek arkamdan beni izliyordu biliyodum ve uyandim


arifselim
Bu rüyan içinde güzel bir rüya diyebiliriz ama özel bir manada maalesef yorumlayamıyorum. Ya çok sık gördüğün rüyaları hatırlayabiliyorsun yada sık sık karmaşık rüyalar görüyor olabilirsin.Allah’tan hayırlısını dile.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ve kanaması

Hatice
Selamun aleykum. Rüyamda ybiranimda bir tanıdıkla bir binada üst katlara doğru çıkıyoruz. En üst kata çıktıktan sonra biraz uzakta denizi görüyorum(daha sonra oranın göl olduğunu anlıyorum) ilk baktığımda sakin ve açık renkli olan deniz yavaşça kararmaya ve dalgalanmaya başlıyor. Sonra yanimdakilere soruyorum ne oluyor baksanıza diye. Daha sonra iyice dalgalanip patlama olur gibi karışmaya basliyor. Sonra yükseldiğini görüyoruz taştığını bize doğru geldiğini görüyoruz. Korkuyla saklanmaya çalışıyoruz. Daha sonra biraz geri cekiliyor ama karaligi ve büyük dalgalanmaları devam ediyor. Uzun uzun bakıyorum sanki benimle konuşuyordu. O sirada da uyandım. Bunun manası nedir acaba?


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören için bir uyarıdır. Yani insanın özellikle de aile içerisinde yaşayacağı şiddetli tartışmalara, geçimsizliklere ve sorunların bir işaretidir denilmiştir. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Fanny99
Rüyamda kendimi su parkinda görüyorum bir arkadaşimla gelmişim ama sonra birbirimizi Kaybettik ve ben bir kız arkadaşimla bulustum birlikte bindik ama.bindigimiz araç çok farklı denizin ortasina doğru gidiyor orada donuyor ben de o açık mavi denizin suyunu izliyorum donen araçta en altta biz kaldık ben bir an denizin altına girecegimizi sonra cikacagimizi düşündüm bunun için son bir nefes aldım ve tuttum nefesimi ama düşündüğum gibi olmadi batmadik ve sanıyorum dokundum da o suya


arifselim
Rüyayı gören kişinin olgunlaşma yolunda ilerleyeceğine işaret eder. Hatalarının farkına varmasına ve zamanla olgunluğa doğru ilerlemesi manasında tabir edilir. Ayrıca hiç beklenmedik mutluluk manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzmek neye işarettir

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Manevi olarak gerçekleşmesini istediğim bir dileğim var ve bir gece Allah’a bu isteğimi hayırlı kılması için dua ettim. Aynı gece rüyamda altın gibi parlak masmavi bir deniz gördüm,dalgaların üstüne güneş ışınları düşmüştü ve deniz o kadar şeffaf ve parlaktı ki gerçekte görmüş gibi net hatırlıyorum. Bu rüyamdan sonra içimi bir huzur kapladı sanki dileğim gerçek oldu da onun huzurunu yaşıyorum. Bu rüyamın meali ne olabilir?


arifselim
Aleykum selam. Bir rüya olarak çok hayırlı ve müjde dolu bir rüyadır. Ancak yinede unutma, bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesindir diyemeyiz. Allah’tan hayırlı olmasını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sultan_147
Selam olsun. Ben bir süre önce bir denizde biraz ilerleyerek sonra tekrar geriye doğru ilerleyerek hızlı bir şekilde derinlerde yüzdüğümü gördüm. Yani derinlerde hızlı bir şekilde yüzdüğümü gördüm. Bu rüyanın yorumu nedir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya güzel bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin yaptığı işlerinin içinden ve gönülden ve Allah rızası için yaptığına ve manevi hayatına .ok değer verdiğine işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum dun gece rüyamda ailecek tactile gittigimi gördüm Boyle güzel kalabalik ama gizemli bir yerdi orda eski arkadaşlarımla karsilastim fotograf falan cekindik sonra çok yuksek bir kaydiraga ciktim ama çok korkuyordum korkmama ragmen bir kaç defa daha ciktim sonra ailemle gezdik carsiyi falan babama hediye aldim motorsiklete falan bindim sonrada uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada domuz yavrusu görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok çalışma ve çok emek vermeye işaret eder. Bazı yorumculara göre hatta hayatının sonlarına kadar dahi çalışacağına tabir etmişlerdir. En doğrusu ise hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ferdii
Selamun aleykum hocam sabah namazından hemen sonra rüyamda çok güzel ve berrak bir denizde yüzüyordum sonra denizin derinligindeydim ve son anda nefesim tükenmek üzereyken denizin ustune ciktim ve yuzmeye devam ettim sürekli mutluydum yuzerken hocam


arifselim
Aleykum selam. Çok özel ve çok güzel anlamları vardır. Rüya sahibinin dünyadaki nerdeyse tüm güzellikleri tadacağına, çok mutlu bir hayat süreceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nur yilmaz
Selamun aleykum.rüyamda kuzenimle konserdeydik,sozlusuyle bulusmak için deniz kenarina gittik deniz kenarinda insanlar vardi buyuk bir minibus hizla gelip denize uctu sonra ben denize baktim ne yapabilirim diye denizden 3 kadin cikti deniz çok dalgaliydi daha fazla bakamadim.4 kisi kazanin oldugu yerin yaninda gelinlik magazasi var oturduk sigara iciyoduk ama benim aklimda kaza vardi jandarmanin numarasini verdi küçük bir cocuk onu aradim ama ora bizim bolgeye girmiyo bisey yapamayiz dediler bende kizmaya basladim ya yasayan varsa bu gunahla napacan nasıl dayanacan diye


arifselim
Aleykum selam. Doğrusu böyle bir rüyayı tabir etmek pek mümkün değildir. Genellikle bilinçaltı düşüncelerden kaynaklanabilir. Allah’a havale ederek ondan rüyanın hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mad
Selamlar ben karışık bir rüya gördüm tam sıralamayı bilmiyorum ama deniz kıyısında bir yerdeyim hafif dalgalı bir deniz ve gün batımını görüyorum sahilde fotoğrafını falan çekmeye çalışıyorum. Sonra başka bir yerde kalabalık ta biri benim üzerime bir şey atıyor ve yanmaya başlıyor kıyafetlerim ben kumla söndürüyorum. Mektup gibi bir kağıt görüyorum iki satırını okuyabiliyorum sevdiğim birisinden gelen ve güzel bir haber oşan bir yazı ama devamını okuyamıyorum. Çok karışık ama tabiri hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı rica ederim 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada dünyanın hızlı dönmesi

arifselim
Aleykum selam. Rüyan kötü veya olumsuz değildir ama berrak bir rüya olmadığı için tabirini yapamayız maalesef. Esasen her rüyanın tabiri olması gerekmez. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyada çok güzel mavisi olan bir deniz görüyorum bana yakın olan kosmı ise travertenlerin oluşturduğu bir havuz gibi rengi de berrak bulut mavisi gibi bir yaşlı dede bana diyor ki bu suya anlat derdini ne varsa alır götürür bu suyun özelliği bu gibi bir şey diyor ben de denizi izliyorum ama anlatamam ki diyorum dertlerimi düşünerek ağlayacak gibi oluyorum ne demek olur acaba


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin gerçekte var olan dertlerinden kurtulacak anlamında yorumlanmıştır. Kısacası tüm sıkıntı, dert ve sorunlarından kurtularak ferah ve mutlu bir döneme ulaşmaya tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda deniz kenarında kumsaldayım deniz hafif dalgalı güneş batıyor mükemmel bir manzara var ve ben fotoğrafını çekmeye çalışıyorum. Yanımda kalabalık arkadaş grubu var ve benim sevdiğim kız bana beyaz bir kağıt veriyor mektup gibi bir iki cümlesini okuyabiliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada doğum günü görmek

Tohat
Hayırlara vesile olacak bir rüya. Denizde sevdiğiniz kızla birlikte olmak güzel ilişkilerin ve mutlulukların yaşanacağı zorluklar yaşansa da bu zorlukların ardından imrenilecek güzel günlerin geleceği şeklinde tabi edilir.


Kayıtsız Üye
Selam olsun
Uzun bir rüya ama günlerdir aklımda kalan kısmı şöyle. Rüyamda güneşin yansımasından zor baktığım ışıl ışıl bir denizdeyim. Arkama baktığımda küçük bir yaban ördeği vurulduğunu görüyorum.ben mi avladım onu anlamıyorum. Sonra yanıma büyükçe bir karabatak tavuğu geliyor. Ona bişey yediriyorum.
Allah razı olsun…


arifselim
Aleykum selam. İsabetli bir yorum için gören kimsenin durumuna bakılarak tabir edilmelidir. Genel olarak herşeyin yolunda gittiği bir anda hiç beklenmedik üzücü ve can sıkıcı olaylarla karşı karşıya kalmaya işaret olarak tabir edilir. Yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yazlık 3 katlı evimizde 2. Katındaydım. Balkon kapısını açtım. Evin dibinden deniz başlıyordu. Gözümün gördüğü her yer denizdi. Koyu bir rengi vardı. Birden deniz yükseldi ben hemen kapıyı kapatmaya çalıştım fakat engel olamadım sular hep eve doldu. Sonra dışarı tekrar baktım deniz durulmuştu dümdüz olmuştu. Rüyam bu şekilde.


arifselim
Bu rüya görüldüğünde hissettiğin ne ise o şekilde yorumlanır. Eğer korku ve endişe hissetmiş isen bu çeşitli üzücü şeylerin başa gelmesine işaret eder. Yok eğer ferahlık ve huzur hissetmiş isen tam tersi olarak sevinç ve hayır olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dam görmek (İmam Nablusi)

aciziz
selamun aleyküm bir rüyam var, rabbimiz izin verirse yorumlarsınız inşaALLAH.
Rüyamda gündüz vakti denize giriyorum, gözümün gördüğü her yer yosun, fakat pis değil, koyu sarı, açık kahve renkli yosunlar,denizde çarşaflı hanımlar var, haşemalı değil siyah çarşaflılar ve su dizlerimiz seviyesinde.
Rüya böyledir, selametle


Tohat
Ve aleyküm selam. Giderinin gelirinden daha fazla olması ödeneklerini karşılamakta zorluk çekmen ve bu konuda sıkıntı yaşamana neden olduğunu gösterir. Bazı durumlardan ötürü tedirginlik ve korku içinde olduğun etrafındaki bazı insanların kötü olması gibi nedenlerden dolayı kendini toparlayacak ve ve bu durumu düzelterek bertaraf edeceğine delalet etmektedir. Ancak Allah hakkıyla bilebilir.


Kayıtsız Üye
Bismillah.Hayır olsun insAllah. Ruyamda bir şehirdeydim. gökten sağnak şekilde ateş yağıyordu. Sanki yanardağı patlamış gibi. Karanlıktı. Bi avluya sığındım. Sonrada bir binaya sığındım.Birsürü oda vardı. Odalardan birinden balkona cıktım denizin üstündeydi bina. Tanıdık bir teyzede balkondaydı. Deniz dalgalıydı hava karanlıktı. Bina yerinden koptu, dalgalar gemi gibi binanın olduğu yer parçasını salaya salaya denizin ortasına doğru götürmeye başladı. Bende teyzeye hadi dua etsene, kurtarsana bizi dedim. Bu ruyayı yorumlarsanız sevinirim. Simdiden sağolun. Selamlar


Tohat
Allah’a çokça dayanıp dualarını eksik etmemen gerektiğini gösteren bir rüyadır. Olumsuzlukları işaret etse de Allah’a sığınıp yardım dilenmesi amacıyla gösterilmiş olduğunu düşünüp Allah’tan meddet ummak gerekir. Herhangi üzücü bir durumla karşılaşman olası olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dünyanın düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. rüyamda bir kapalı alan karanlık gibi sigara içiyorum çakmak yanıyor ama amcamın kızı içmek istediğinde çakmak yanmadı karşıda bir grup erkek var benim çakmak isteme mı istiyor bu konu üzerine tartışıyoruz istemeyerek de olsa gidip istiyorum sanırım.sonra birden deniz kenarında tertemiz berrak bir su , hatta suyun temizliği dikkatimi çekti güneşli çok güzel bir günde tanımadığım bir bayan bir ayağı yara bandalı kıpırdatamadığı dikkatimi çekiyor korkup denize doğru hızlı bir şekilde yüzme başlıyor ama çok hızlı yüzüyor.keşke bende bu kadar hızlı yüze bilseydim diyorum içimden.Birilerinden kaçıyordu ama o kişiler yüzlerini hatırlamıyorum sahildeydiler. Bir süre sonra denizin ortasında şişme deniz aparttı gibi merdivenli bir şey vardı oraya çıktı bende denizin üstünde havadan bayanı takip edip, izliyorum.Takip eden var mı diye baktığımda denizin ortasında bulunan aparatın üzerinde bir erkek merdivenden çıkarken görüyorum.Ama bayana yanına tam gelemedi orda uyandım erkek sadece siyah ve gür saçlıydı hatırladığım.Bayan denizde yüzerken panik ve korkuyor gibiydi.ben sadece hep denizi üstünde olayları izliyorum.bayana odaklı birsey. Merak ettim yorumlarsanız sevinirim.teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Rüyanın hem ilk kısmı hemde o kadınla olan kısmı iyi ve hayırlı olarak yorumlanmaz. Genellikle rüya sahibinin genellikle zorluk ve sıkıntılarla karşılaşacağına ve yaşayacağı bazı sorunlara işaret olarak tabir edilir. Kısaca rüya sahibinin kötü bir dönem geçireceği manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyalarim
Rüyamda denizdeydik bir arkadaşım vardı yüzüyorduk tanıyıp tanımadığımı hatırlamıyorum. Muhabbet ediyorduk ama. Sonra bir gök kuşağı gördüm başta tüm renkleri vardı ama sonra yeşil ve sarı ağırlıklı olmuştu sanırım. Denizin üstünde hemen yakınımdaydı. Etrafında bir kez dolaştım bakmak için. Sonra bir tane daha oldu onun ilerisinde ve daha sonrasında girdap oluştu kaçmaya çalıştık. Uzaklaştım. Beni çekmiyordu ya da bir şey olmuyordu ama ben kaçmak istiyordum sonra olduğumuz yerden gidecekken aşağıda buldum kendimi bir deniz daha vardı aşağıda dağın öteki tarafı olarak düşünün. Sonrasında bu iki deniz birleşirken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz Kızı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Ufkunun genişliğine, hayallerinin çokluğuna ve ulaşmak istediğin ideallerinin olduğuna delalet ettiği gibi hayatın neşesini idrak eden, tadını çıkarmaya çalışan, güzellikler ve esenlikler görmeye devam edeceğin, hayatın hem lezzet olarak hem görme olarak her türlü tadına vakıf olacağına işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bir otelde tatildeydik ve kuzenimle denizdeydik ve elimde kalem vardı yüzerken bu kalemi düşürüyordum ve kalemi aramaya başlıyorduk ben kendi kalemim dışında birçok kalem ve silgi tarzı şeyler buluyordum bunları toplayıp babama götürüyordum babam ise varsa siyah renklili kalemlerden istiyordu akşam olmuştu kuzenimle konuşarak denize gidiyorduk telefon flaşı veya başka birşekilde denizin içini görebiliyorduk baya bir siyah kalem topladım sanki hazineydi heryerde kalemler silgiler vardı denizde bir ara harammı diye düşündüm ama sonra bunların kaybolduğu ve bizim bulduğumuz aklıma geldi ve haram olmadığını anladım birçok eşya topladık denizden siyah kalemleri babama veriyordum o da teşekkür ediyordu


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir çok anlam içeren ve hayırlı mesajlar veren bir rüyadır. İlim yolunda hayatını geçireceğine, doğru bildiklerin için mücadele göstereceğine, girdiğin işlerde alnının akıyla çıkacak ve göstermiş olduğun emeğinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ayrıca bekar kimseler için gönlü de niyeti de temiz ve güzel olan bir kimse ile kurulacak olan izdivaca işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Delilik görmek (İmam Nablusi)

Sarıpapatya
rüyamda ayrıldığım erkek arkadaşımı gördüm pişman gibiydi sanki bayağı ağlıyordu. Adımı sayıklıyordu. sonra ben gittim kumsal gibi bir yere ayağım kuma değiyordu baktım uçsuz bucaksız bir deniz ama çok güzel mavisiydi . Baktım deniz üzerine karpuz resmi vardı . Bildiğiniz suyun üzerine çizilmiş. Sonra baktım kuzenimin nişanlısı kumsala oturmuş ağlıyordu. Bende ona ağlama her şey hallolur diyordum. Hocam birde rüyada D2 yazısını görmek ne anlama gelir


Tohat
Hayırlı günler. Geçmişte yaşadığın herhangi bir olay nedeniyle pişmanlığın söz konusu olabilir. Sevgilinle yaşadıkların veya başka durumlardan ötürü de olabilir. Maddi yönden bereketli bir ömür geçireceğine, bereketinin artış göstereceğine, ferahlık göreceğine, hayırlı kişilerle karşılaşıp iyilikle göreceğine, yardım isteyen ve ihtiyacı olan bir kimseye elini uzatarak destek vereceğine delalet etmektedir. D2 yazısının herhangi bir yorumu yoktur. Bir yerde görüp aklında yer etmiş olabilir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada kizmak

Bu kategoride yer alan Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deniz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.