Anasayfa
8 Ağustos 2021, 11:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cübbeli ahmet hocanın elini öptürmemesi

Rüyada cübbeli ahmet hocanın elini öptürmemesi

Kayıtsız Üye
rüyamda ankara ulus heykelin orda cübbeli hocayı gördüm arkasından koşup yetistim onu çok sevdiğimi söyledim arkamdan birileride tasdik etti elini öpmek istedim fakat elini vermedi yorumlayabilirmisiniz


Yorum: Rüyada cübbeli ahmet hocanın elini öptürmemesi

arifselim
Rüyasında bir şeyh veya bir alimi görmek çok hayırlıdır. Özellikle de sıkıntıları ve dertleri olan kimseler için çok hayırlı anlamlara işaret eder. Çünkü bu o sorunlarının biteceğine dair bir müjde olarak kabul edilir. Allah’u tealadan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmenin yorumu nedir ?

rüyada şeyhin elini opturmemesi

Bu kategoride yer alan Rüyada çaydanlık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cübbeli ahmet hocanın elini öptürmemesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.