Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
sizden95
Abone

Rüyada şeytan kadın ile ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada şeytan kadın ile ilişkiye girdiğini görmek

Mikri
Mrb ben bisey sorucaktim bazen yatarken biliyorum şeytan olduğunu ama sana yine sormak istedim rüyada kadın gelip beni yolda çıkartıyo ilişkiye giriyo tmm Bnde sabah kalkıp banyo yapıyorum sonuçta cenabet oldum cenabet ligi Nsl alabilirim Üstümde abdest alınca hangi duayı Nsl yapmam gerekiyor abdesti nasıl almam gerekir lütfen yardımcı olurmusunuz

Okudunuz mu?  Helal Gıda sıkıntısı ..

Yorum: Rüyada şeytan kadın ile ilişkiye girdiğini görmek

Hasan Kara
merhaba kardeşim öncelikle besmele çek ve niyet ettim Allah rızası için gusül abdesti almaya" diye niyet et. Elleri bileklere kadar yıkadıktan sonra edep yerlerini temizlenir. Bundan sonra sağ avucuyla ağzına üç kere su alır ve her defasında ağzını boğazına kadar gargara şeklinde çalkalanır.Sağ avucuyla burnuna, genzine kadar üç defa su çeker, her defasında sol eliyle burnunu temizler. Bundan sonra tıpkı namaz abdesti gibi abdest alırız.Abdest aldıktan sonra önce başına, sonra sağ, daha sonra da sol omuza üçer defa su döker ve vücudu yıkarız. Suyu her döküşte elleriyle vücudunu iyice ovuştururuz. İğne ucu kadar kuru yer kalmaksızın vücudun her tarafını güzelce yıkarız. Gusülde bıyık, saç ve sakal diplerine suyun iyice işlemesi için ovuşturulur. Göbek boşluğu vs gibi yerler iğne ucu kadar kuru yer kalmayacak şekilde dikkat edilerek yıkanır. Böylece gusül abdesti almış olursunuz ve okumak istersen dua Amentü duasını okuyabilirsin.

Okudunuz mu?  Klozetten sıçrayan su ile namaz kılınır mı?

rüyada şeytanla ilişkiye girmek, rüyada kadın kılığında şeytan görmek, Erkek şeytanla ilişkiye girmek

Bu kategoride yer alan Lan kelimesi küfür müdür ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şeytan kadın ile ilişkiye girdiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.