Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:32
missa5
Abone

Birikmiş namaz borçları nasıl kılınır

Birikmiş namaz borçları nasıl kılınır

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamınaleykum ben önceden hiç namaz kılmıyordum ve namazın çok kısa sürdüğünü düşünüyordum ve yani küçücük sebeplerden dolayı 100-150 rekat namaz adadığım oldu! Ve bunlar çok birikti kılamıyorum neyapacağımı bilmiyorum y ardım


Yorum: Birikmiş namaz borçları nasıl kılınır

#UguR
Namazdan ergenliğe girdiğiniz zamandan itibaren sorumlusunuzdur. Ergenlik yaşınızdan şimdiki yaşınızı çıkartıp kaç yıl kaza namazı kaldığını bulabilirsiniz. Kaza namazlarını her vakit namazının ardından o vaktin kazasını yapabilirsiniz. Örneğin öğlen namazını kıldınız sonra peşinden 2 tane öğlen namazının farzının kazasını kılın.

Bu kategoride yer alan Odanın duvarına resim asmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birikmiş namaz borçları nasıl kılınır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.