Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
sizden95
Abone

Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Ercan10
Selamün Aleyküm arkadaşlar inkılap dersi görmek caiz mı.Şeriat yerine geçen bu inkilaplara çalışmak küfür veya şirk olurmu.


Yorum: Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Şem’a
Caiz değil dersek okumayacak mısın?


Yorum: Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Ercan10
Ben daha üniversiteye başlamadım inkılap dersi hemen hemen her bölümde var ortak ders olarak.bu konuda ilmim yok.. şirk küfüre ders çalışınca giriyorsa tabikide gitmem ben bunu uygulayan giriyor yani iktidar,hükümet vs diye biliyorum ,dersi gören degildir diye tahmin etmiştim yanılıyor olabilirim.Siz gibi ilmi olan kardeşlerim,abilerim den fetva almak isterdim çünkü cevabini bulamadim.

Okudunuz mu?  Mehdi as çıktımı görevindemi kimdir?

Yorum: Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Umursamaz
Kardeşim ben bir bilim adamı veya ilim adamı değilim fakat bana gore asla boyle bir şey yoktur merak etme bu vatan Atatürk ve arkadaşları sayesinde kazanıldı onu yaratan Allah onu yanina alan Allah bu soruyu ne sormuş say ne ben cevaplamış sayayım.

Okudunuz mu?  Annem mi suçlu ben mi hatalıyım bir fikir verebilir misiniz?

Ercan10
Şem’a hocam yada Arif hocam sizlerin değerli gorusunuzu almak isterdim.


Şem’a
Oku oku oku


Ercan10

Bu kategoride yer alan Ezan okunurken tuvalete girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.