Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:32
missa5
Abone

Tövbemi bozdum, namazlarımı keyfiyetten kazaya bıraktım ne yapmam lazım?

Tövbemi bozdum, namazlarımı keyfiyetten kazaya bıraktım ne yapmam lazım?

Kayıtsız Üye
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü kardeslerim tovbemi bozdum namazlarimi isa keyfiyetten biraktim ne yapmam gerektigini soyleyin lutfen. namaza daha yeni baslamisdim ama maalesef seytana boyle malup oldum ustelik yapmamam gereken haram olan bir seyi de yaparak daha oncedene ettigim tovbemi de bozmus oldum. kardeslerim lütfen bana yardim edin… çok utaniyorum

Okudunuz mu?  Ayeti yanlış okumak

Yorum: Tövbemi bozdum, namazlarımı keyfiyetten kazaya bıraktım ne yapmam lazım?

#UguR
Namazlarınızı bıraktığınız ve işlediğiniz günahlar için tövbe edin ve kazaya kalan namazları telafi edin. Allah affedicidir. Siz şeytanı aldırmayın bu geçici dünya bağlı kalmanın önemi çokmu? Biz ölüp gidicez gitmeden önceden ebedi cennet için çalışmalıyız. Artık namazlarınıza tekrardan başlayın.

Bu kategoride yer alan Allah'ın varlığı ve birliği ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tövbemi bozdum, namazlarımı keyfiyetten kazaya bıraktım ne yapmam lazım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.