Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Eşim ayrılma aşamasında idrarını – idrarlı adet kanı içirmiş

Eşim ayrılma aşamasında idrarını – idrarlı adet kanı içirmiş

Xyz
Tanidigim bir hoca vardi onu ziyarete gitmistim… Gelmisken bir bakalim dedik…
Ayrildigin esin sana idrarini icirmis/p.büyüsü yapmis dedi… Bunu duyunca sok oldum… son görüsmemizi hatirladim bana yiyecek birseyler ve kahve ikram etmisti… ikramini yapip ,yedirip icirip isi bittikten sonra bana eskisi gibi agresiv davranmaya devam etmisti .. bunun disinda bisürü ipucunu birlestirince bana birseyler yaptigini anladim …

Okudunuz mu?  Eşim Bana Karşı Soğuk

O günden sonra dügmeye basilmis gibi sertlesme sorunlari yasamaya basladim …(Affiniza siginarak yaziyorum) Aradan 7-8 sene gecti bu güne kadar hala bir cözüm bulamadim. ve bu sebeple yeniden evlenme girisiminde bulunamadim.. Baska bir hocadan da teyit aldim… kitabini acar acmaz buna benzer seyler söyledi …

Okudunuz mu?  Kutuplarda Gece ve Gündüz ve Neml Süresi 86. Ayetin tefsiri

okuyanlarin yada basina böyle seyler gelmis olanlarin yorumlarini,görüslerini ve varsa tavsiyelerini bekliyorum …

Xyz. 10.03.2017


Yorum: Eşim ayrılma aşamasında idrarını – idrarlı adet kanı içirmiş

mum
Gittiğiniz hoca doğru ise sihri çözsün, şifa bulun daha sonra kadını itham edin. Bir şeyi kesin bilmeden iftira etmiş olursunuz.
Şahit bulmadan ve kadın kendi itiraf etmeden asla kimseye inanmayın vebalinden kurtulamazsınız.

Okudunuz mu?  Cünupken salavat çekilir mi

Yorum: Eşim ayrılma aşamasında idrarını – idrarlı adet kanı içirmiş

Xyz
aradan 7 -8 sene gecti … bu kadinla hicbir kontagim yok.. görüsmüyoruz bu yüzden bana itiraf etmesi mümkün degil.. böyle birseyin sahidini bulmak mümkün degil. bulmam imkansiz. O yüzden kendim görmüs gibi kadini suclamiyorum sadece hocanin söylediklerini diğer ip uclari ile birlestiriyorum…

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin huyları nelerdir?‎

Birkac sene öncesine kadar Zaman zaman bazi hocalari ziyaret ettim… her kitabini acan sanki kendi gözleriyle görmüs gibi bana böyle seyler yapildigini söyledi… cözüm için söylediklerini de yaptim ama demek olmadi ki ayni sorunlar devam ediyor…

not:Evliligimin ilk yillarindan bir şey hatirladim.. bir sohbet esnasinda ; baska bir kadina bakarsam beni zehirleyip öldürecegini söylemisti.(simdi hatirlamadigim bir bitki adini söylemisti) Sakayla karisik söyledigini düsünüp ciddiye almamistim.

Okudunuz mu?  Hz.MUHAMMED sav'n günümüze kadar gelen soyu,torunlarının sırasıyla olan isimleri(şeceresi)

Velhasil, böyle seylere tevessül edebilecek bir karekteri var…

eğer bu sorunla muzdarip olup cözüme ulasan birisi varsa ve yol gösterirse mütesekkir olacagim…

Xyz…


Yorum: Eşim ayrılma aşamasında idrarını – idrarlı adet kanı içirmiş

öylesine
Hoca daha gece karanlıkta önünü göremiyorken bunları nasıl görüyor.

Okudunuz mu?  Abdestte özür durumu ile alakalı soru

Kardeşim bu işlerden,bu işleri yapan kişilerin şerrinden Allah’a sığın yeterli. Felak ve Nas süresin de Allah’ın dediği gibi.

Bunun yanında uzman bir pisikoloğa/psikiyatriste gözükmende iyi olabilir.RehAbilitasyon merkezlerinden de yardım alabilirsiniz.


kocaya idrar içirmek, esine idrar icirmek gunahmi, idrari kocaya icirmek

Bu kategoride yer alan Kader konusunda toplumda yaygın olan yanlış inanışlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim ayrılma aşamasında idrarını – idrarlı adet kanı içirmiş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.