Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı

Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı

Kayıtsız Üye
Zinadan dogan biri anne babasına nasıl davranmalıdır? Bu sorunun cevabı benim için gerçekten çok önemli. Hala zinaya devam eden anne ve babaya sahip olan biriyim. Onlara nasıl davranacagımı bilmiyorum. İkisinden de nefret ediyorum. Ama anne babaya itaatsizligin buyuk gunahlardan oldugunu bilsem de onları sevemiyorum. Babam denilen sahıs baskasıyla evli. Kac kere intihar etmek istedim. Baban kim denilince olmek istiyorum… Yardım edersenlz inanın çok mutlu olacagım. Kimseye soyleyemiyorum. Kimse bilmiyo. Herkes babamın oldugunu sanıyo ve onu baska biri sanıyolar.

Okudunuz mu?  Abdul ile başlayan isimleri sevememek

Yorum: Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı

imam
Allah size gönül huzuru versin. Zor durum ama bu da sizin sınavınız.
Anneye itaat şart ama sözde babaya itaat farz değildir.


Yorum: Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı

Kayıtsız Üye
Çok sagolun.. Ona iyi davranmak istiyorum. Ama yaptıklarını hiç unutamıyorum. Hep gözümün önüne geliyor. Yaşadıklarımı en iyi Allah bilir. Bunu öğrendiğim günden beri hiç mutlu olamıyorum. Hep ne olursa olsun anneme sarılınca geçerdi tüm dertlerim. Şimdi kendimi yapayalnız hissediyorum. Ben bir şey duymuştum. Zinadan doğan çocuk cennete giremezmiş. Bu yazıyı okuduğumda yıkılmıştım. Sonra araştırdım yalnış olduğunu söylediler. Ama şeytan dürtüyor arada madem cehennemliksin yaşamanın bir anlamı yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz belki doğrudur falan diye. Bu konuya da açıklık getirirseniz sevinirim lutfen..

Okudunuz mu?  Hicretin sebepleri nelerdir

Yorum: Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı

arifselim
Zina günah işleyene aittir. Zinadan dolayı doğan çocuğa asla bir günah yoktur. Oda diğer insanlar gibidir. Allah kullarına asla haksızlık ve zulüm etmez. Müsterih ol ve sen hayatını Allah’ın rızasıyla doldurmaya çalış. İmtihan ne kadar ağır olursa mükafatta o kadar büyük olur. Bu açıdan da bakmalısın ve rabbine şükretmelisin. Allah’a emanet ol kardeşim.

Okudunuz mu?  Evlilik Kader mi? iki insanın birbiriyle evlenmeleri de ızdırari kader olmuyor mu?

Kayıtsız Üye
Allah sizden razı olsun. İçime su serptiniz🙏


zina yapan anneye nasıl davranılır

Bu kategoride yer alan Hz. Muhammedin (s.a.v ) aile büyüklerine karşı sevgi ve saygısı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zinadan doğan çocuk anne babasına nasıl davranmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.