Anasayfa
15 Aralık 2022, 8:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birini öldürmek

Rüyada birini öldürmek

Nb01
Hocam ilk başta rüyamda mescitte pencere kenarında ablamla oturmuş öyle havadan sudan konuşuyorduk sonra ben pencereden namaz kılarken uçan iki tane benim yaşlarımda genç kız gördüm gözleri kapalıydı ablama korktum camı kapat dedim sonra bir odada buldum kendimi pembe küçük bir bıçakla yeşil soğan ayıklıyordum türkçe konuşan ama yabancı uyruklu olduğunu sandığım esmer bir erkek geldi üstü çıplaktı sonra üzerime yürümeye başladı bende elimdekileri yüzüne attım sonra tezgahtan yeşil uzun büyük bıçağı aldım salona koştum arkamdan geldi 10-15 kere bıçakladım hepsi öldürücü darbelerdi ama kan bile gelmedi bunları yaparken yanımda ili tane bayan vardı şimdi tam hatırlamıyorum ama birisi çocuktu ne yapsam ölmüyordu çok korktum hocam boynunu çok rahat bir biçimde kestim ama hiç kan gelmedi hocam rüyadan uyandığımda da kötü olmuştum korkuyorum hocam lütfen yorumlayın rüyamı

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Muhammed gördüğünü sanıp efendimizin yüzünü hiç görememek

Yorum: Rüyada birini öldürmek

arifselim
Rahat ve huzur içerisinde iken ve hiç hesapta yokken eskiden kalan hesapların yeniden açılmasına işaret eder. Bazende eski hataları tekrar işlemeye ve eski konuların tekrar açılarak gündeme gelmesi manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kan görmek

Rüyada akrabalarını öldürmek

Helindilsiz
Rüyada akrabalarını öldürmek
Merhaba hocalarım ben rüyamda dayılarımı ve ölmüş büyük ninemi öldürdüğümü gördüm fakat kimse beni bu konuyla ilgili suçlamiyordu ben de sürekli ağlayıp vicdan azabı çekiyordum. Şimdiden Allah razı olsun


Yorum: Rüyada birini öldürmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin elde ettiği nimetlerinin kıymetini bilmemesinden dolayı büyük bir hata yapacağına ve bundan dolayı büyük pişmanlıklar içerisinde gireceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba iyi günler 2 yıl önce arkadaşım bu vakitlerde ölmüştü pek yakın değildik sadece tanıdık gibi ve ben bugün onu rüyamda gördüm onu öldürdüm ve de mezarlığa geri gömdüm sanki bunu yapan ben değilmiş gibi her şeyi izliyordum bunun anlamı ne demek


arifselim
Merhaba. Rüyanda olumsuz bir şey yoktur. Tam aksine ona dua etmene ve iyilikte bulunmana işaret eder. Birisini öldürmek ona kötülük etmek değildir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

slaz
Rüyamda sokakta çember şeklinde yerlere oturan (üzerinde sadece iç camaşırı bulunan yabancı) kızların yanlarından onların yüzlerine bakarak gülüp koşuyordum.Daha sonra ne olduysa birinin sokakata cesedini bulup (üst vücudu yoktu alt vucudu vardi ) alt tarafından bir et paracası agzima alip tükürdum sonra nedense polisler beni ve yanimdaki arkadsimi yakalamasinlar diye kaçtim bir kapiya girdim yaklasik 10 tane kapiyi acarak 10 farkli yerlere giriyorduk son girdigimiz yerde bir okulun içiymis orda arkadaşim beni birakarak kaçtı sonra okuldaki bazi cocuklar bana doğru kosup beni durdurmaya iri bir kisi gönderdiler beni iri kisi durdurmaya calisti kollarimi tuttu ama ben iri kisiyi tutup geri ittirdim oiri kisinin kollarindan tutup duvara sıkıştirdim.burada rüya bitti

Okudunuz mu?  İstihare de görülen renkleri nasıl yorumlamak gerekir?

arifselim
Bu rüya genel olarak manevi açıdan yorumlanabilir. Rüya sahibinin iyi niyetini bozacağına ve kötü işlere girişerek günahlara gireceğine işaret olarak yorumlanır. İyi, güzel ve faydalı olanı terkederek zararlı işlere kalkışmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


hasoret
Öncelikle selamı aleyküm ben rüyamda tabancayla insanları vuruyordum ve polisler geldi sonra onları silahımı bir polise doğrultum ve elindeki silahı aldım ve onuda vurdum böyle böyle baya bir insan vurdum en sonunda bir polisin daha silahını istedim ve o polis kafasına sıktı ben onun silahını aldım ve koşmaya başladım ama baya bir insan hemen arkamdaydı bende dayanamayıp kafama sıktım silah 6 patlardı ilk boş gelmişti ikinci denemem patladı ve ben yerde gözlerim kapalıydı sadece kafamdan akan kanı hisediyordum ve duydum son cümle yazık ya dı bu rüyamı yorumlayabilecek babayiğit var mı acaba?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında anne baba ve yemek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Birilerinin maddi veya manevi olarak müşkül duruma düşmesi üzerine senin yardımına müracaat etmeleri ve sana ihtiyaç duymaları neticesinde onlara yardım edeceğini ve senin ayakları üzerinde duran, kendi işini kendi yapmak isteyen, kendi ununda kavrulsan da başkasına muhtaç olmamaya çalışan biri olduğuna delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Burnu Siyah Noktalı Görmek

Kayıtsız Üye
Geçen gün rüyamda bana fenalık yapmaya çalışan yaşlı bir adamı sırtından bıçakladım. Sonrada kafasını kestim ve kızkardeşimin yardımıyla cesedini parçaladık.hiç kan yoktu. Cesedin bir kısmını ateşteki tencereye attık diğer kısmınıda üstünüzdeki beyaz tenteye attık
Sonra genç bir adam geldi ve tenceredeki etleriyemeye başladı. Bir gariplik olduğunu farkedince kafasını yukarı kaldırdı ve tentedeki karartıları gördü. Tentenin yukarısına çıktı ve parçaları görünce ne yaptınız siz deyip bize saldırmaya başladı. Korkuyla uyandım hala etkisinden uyanamıyorum . Hayırlara vesile olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus Görmek ve Anlamı

Tohat
Rüyanda gördüğün olay neticesinde aradığın çözümün seni rahatlatmaması gerçek hayatında da bir olayla karşılaşman neticesinde önlemlerinin bir fayda etmeyeceğini ve bu olaydan manen etkilenebileceğin, duygusal olarak etkisinde kalabileceğine işaret etmektedir. Allah’a dayan ve dua et. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ı görmek

rüyada öldürmek, çocuk, Ruyada tabanca ile birini oldurmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kıyametin koptuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birini öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.