Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede tabak kırmak görmek

İstiharede tabak kırmak görmek

Kayıtsız Üye
Selam hocam, ben istihare uykusuna yattim ayrildigim eşim için. Birlesmek için hayaller kurardik ama sürekli sıkıntilar yasiyoruz o nedenle ayriyiz su an yine. Ruyamda buyukce bir salondayim. Seyirciler var. Sanki bir yarismada gibiyim. Nasil anlatsam.. ben diyim 10 siz deyin 15 tane tabak toplanmis ve uzun uzun siralar duzulmus. Her siranin basina gecip önüme gelen tabaklari sürekli kırıyorum. Beyaz iyi derler ama bu tabaklari ben kırıyorum. Bunu nasıl yorumlarsiniz?
Onu çok seviyorum ve tekrardan birlesmeyi herseyden çok istiyorum.

Okudunuz mu?  İstihare namazı nasıl kılınır ve duası

Yorum: İstiharede tabak kırmak

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun rüya hayırlıdır. Ancak istihare demek bir şeyin olup olmayacağını anlamak için yapılmaz. Bütün araştırmalarına rağmen bir konuda yapıp yapmamak konusunda kararsız kalan kişi istihare yapabilir. İstihare demek bir işaret dilemek demektir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Yorum: İstiharede tabak kırmak

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun hocam. Icim biraz rahatladi. Su an ayriyiz, çok seviyorum ama bu iliskinin pesinden gidersem hayirli olurmu niyetiyle yattim istihareye. Tövbe asla cenabi hak’a bir dilegim olsun diye pazarlik yapacak degilim. Tekrardan sagolun.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

Yorum: İstiharede tabak kırmak

Gmzknr
Selamun aleykum. Rüyamda eski bir arkadaşım elinde pastalarda evime geldi. Rüyamda benim dogum günümmüş. Oturduk pastayı yedik falan, mutfak dolaplarımı açıp baktıgımda tabaklarımın bir kısmı kırılmıştı, tabakların yarısı yoktu. Ne demek oluyor bu. Bir de bu rüya istihare rüyası degil,normal bir rüyaydıı. Konu başlığı bulamadıgım,konu da açamadığım için buraya yzmak zorunda kaldım

Okudunuz mu?  İstiharede koli görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare bölümlerine başka konularda lütfen soru sormayalım. Bu rüya hayırlıdır ve rüya sahibi için sıkıntılardan kurtulup daha huzurlu ve daha güzel geçeceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kuralsız
Evlilik istiharesine 4. Yatisimdi. Ve rüyamda karşımda evlenmeyi düşündüğüm bey var ve onun tarafından bana 3 tane beyaz tabak uzatılıyor. İlk tabağın içinde 2 tane yumurta var( marketten aldığımız gibi) 2. Tabağın içinde 2 tane dağ vardi. 3. Tabağın içinde düzgün kesilmiş 2 parça çiğ et vardı. Bu rüya hayırlı mıdır?

Okudunuz mu?  İstiharede patron görmek

Evlilik istiharesi ne 4. Yatışımda şunu gördüm. Karşımda evlenmeyi düşündüğüm bey var. Ve onun tarafından bana 3 tane beyaz tabak uzatılıyor. Bu tabakların içinde sırayla 1.sinde 2 tane yumurta veriyor alıyorum. 2. Sinde 2 tane dağ var veriyor alıyorum. 3.sunde de düzgün kesilmiş 2 parça et çığ et var onu da uzatıyor alıyorum . Karşımda o var ama kim veriyor tabakları bilmiyorum. Bu rüya hayırlı mıdır?

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Tohat
Rüyanın hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. İstiharedeki renk önemine bakarak niyetinin hakkında hayırlı olduğunu gösteriyor. Kesinlik arz eden konu ise histir. Uyanırken huzurlu muydun bunu da göz önünde bulundurmalısın.


Kuralsız
Anladım. Ama biz oğlanla birbirimizi tanımıyoruz buna rağmen ben mutlu hissediyorum ama tedirginlik de var tabi. Hayırlısı olsun. Bundan önceki ruyalarim dan birinde de yine aynı pozisyonda yiz. O karşımda önüme beyaz tabakta yaprak sarması ve biber dolması yemeği getiriyorlar.. en son yattığım istiharede sütlü kahve gördüm beyaz fincanlarda.hep hayırlı gibi ama nasip ..

Bu kategoride yer alan İstiharede komşu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede tabak kırmak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.