Anasayfa
2 Şubat 2023, 7:38
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yeşil görmek

İstiharede yeşil görmek

algebra80
SELAMLAR
iki kere istihareye yattım bir şey görmedim sonra çok dua ettim ve birdaha yattım bir isteğimin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenmek istiyordum rüyamda evimin arkasında dev gibi yeşil ağaçlar gördüm duam kabul oldu diye çok sevindim ağaçlara gitmek için balkonu açtım ağaçlara gitmek için bolkon yoktu yerinde dipsiz karanlık bir çukur vardı ağaçlar buradan çıkıyordu bu ne anlama geliyor teşekkürler


Yorum: İstiharede yeşil ağaçlar görmek

arifselim
Aleykum selam. Bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenmek için istihare yapılmaz. Aslında bunun için yapılacak özel hiç bir şey yoktur. Ancak dua edilebilir ve Allah dilerse işaret verebilir. Ama istihare çok farklı bir ibadettir ve ancak kararsız kalınca yapılabilir. Bu durumda gördüğün rüyanın istihare açısından bir anlamı yoktur.

Okudunuz mu?  İstiharede balık ve karpuz görmek

İstiharede yeşil görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, bir kişiyle görüşüyorum ve bu konuda istihareye yattım ben yeşil gördüm, görüştüğüm kişide yatmış fakat görmemiş..bu yüzden teyzesine söylemiş ve teyzesi istihareye yatmış..rüyasında ağlayan çocuk görmüş..ne anlama gelir? Olumsuzsa rüyası ben olumlu görürken o nasıl olumsuz oluyor?yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba..bir kişiyle görüşüyorum ve bu kişi için istihareye yattım ve yeşil renk gördüm..görüştüğüm kişide yattı hiç bişi görmemiş..sonra teyzesine söylemiş teyzesi yattı..teyzesi rüyasında ağlayan ve üşüyen çocuk görmüş..rüyanın anlamı rüya tabirlerinden bakıldığında güzel..fakat ilk duyduğunuzda olumsuz gibi hissettiriyor..öncelikle bu rüya gerçekten olumlu mu? Olumlu değilsede ben olumlu gördüm teyzesi olumsuz ne yapılmalıdır?

Okudunuz mu?  İstiharede hastane ve doktor görmek

Yorum: İstiharede yeşil görmek

arifselim
Merhaba. Öncelikle istihare ne için yapılır ve ne için yapılmaz iyi anlamak lazımdır. Bu konuda istihare yapabilmek için o kişinin evlenmek için uygun mu değil mi diye çok iyi bir araştırma yapmak gerekir. Her türlü araştırmalarına ve danışmalarına rağmen yinede kararsız kalırsa işte o zaman istihare yapılabilir. Ayrıca istiharede esas önemli olan rüyadan çok kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan histir.


Mrv
İyi günler ben çarşamba gecesi istihare namazı kılıp evleneceğim kişinin hayırlı olup olmadığını görmek istedim. Ruyamda amcamın eşi bana yemyeşil bir etek gösterdi bu etek kadife gibiydi eteği üzerime tuttum tam boyuma göreydi. Bana dedi ki ben kızlığımda evlenmeden önce bu eteği yaptırMıştım ve 30 liraya diktirdim dedi. şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil çayırlık görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Nasip ve kısmetin olması anlamındadır. İstiharede esas önemli olan senin kalbine yani içine doğan hissindir. Eğer içinde ferahlamışsa bu hayırlı işaret olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm dün gece bir niyetle istihare namazı kıldım rüyamda yeşil çimenlerin üstünde çıplak ayakala dolaşıyordum dere kenarında oturan bir erkek gördüm suda var yani kısacası gördüklerim mavi ve yeşildi birde su çok acil cevap bekliyorum şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında Kabe görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan olumsuz değildir ancak istiharede ki işaret kalbin hangi yöne meylettiği ile bilinir. Bu kalbe gelen his sana daha isabetli bir işaret olur. Eğer için rahat etmediyse tekrar devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Evlilik için istihareye yattım akşam kar yağmaya baslamıştı dışarı çıktım kar topu yaptım bembeyazdı sonra biraz daha kar aldım bunlar kötüymüş dedim attım yere sonra mutfak gibi bir yere girdim ocakta yaprak sarması pişiyordu ama içinde renkli dolmalarda vardı.Kesik olarak gördüğüm başka bir rüyada babamla arabadaydım yemyeşil çimenler gördüm bide önümüzde kırmızı araba vardı.Kızın biride valiz çekerek arabaya doğru geliyordu.

Okudunuz mu?  İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

Tohat
Evlilik gibi ciddi bir bir konuda önce istişare edilmesi tavsiye edilse de istiharenin de önemi büyüktür. Fakat rüyaya göre tabir etmek yanlış olur. Çünkü rüyada bir çok renkler aynı anda görülebilir. Yeşil ve kırmızı gibi. Bu nedenle uyandığında ne hissetmiş olabildiğine bak. Niyetinin hayırlı mı değil mi bu şekilde anlayabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hayırlı günler ben evleneceğim insanın hayırlı olup olmaması için istihareye yatmıştım bir ara yeşilli noktalı bir şey gördüm biraz zaman sonrada bir cenaze yerinde yemek dağıtıyordum çok kalabalıktı beni görenler bana dediler rabbim dilediğini nasip eylesin sana inşAllah dediler bende hayırlısı olsun inşAllah dedim bu şekilde sonucum nasıl olur .

Okudunuz mu?  İstihare namazı sonrası illa renk mi görmeliyiz?

Tohat
Ve aleyküm selam. Huzurlu, mutlu veya heyecan duyacak şekilde uyanmışsan evleneceğin kişinin senin hakkında hayırlıdır denebilir. Fakat ciddi bir konu olduğundan yedi defa tekrarlaman ve istişare yapman senin için daha uygun olur. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba iyi akşamlar , ben iki iş yeri için istihare namazını kıldım ve uyudum hangi iş yeri benim için hayırlı merak ediyordum namazımı kıldım içim rahattı hatda çok huzurluydum hemen uyurum dedim ama bir müddet uyuyamadım benim daha önce uyuduğum istihare namazım vardı ama hiç rüya göremiyordum zaten ne göreceğim diyede uyuyamazdım çoğu zaman😰 sonunda uyuyakalmışım ilk rüyamda abime zarar veriyorlardı akrabalarım whatsapp grubundan iğnemeleye çalışıyorlardı kızdım tepkimi koydum akrabalarıma . Sonra uyandım . bir daha uyuduğumda ise mutfakta abim annem ve babam bana yeni bir kışlık ve asker yeşili tonunda mont giydirdiler çok mutluydum🙈gerçekte bu monta benzer bir montumda var açıkcası , şimdi benim için hangi iş yeri hayırlı ben ikisi hangisi hayırlı ise görmek istemiştim oysaki🙈 yorumlarsanız çok sevinirim 🤲🏻 Tekrar mı uyumam lazım istihare namazına 🙈 yapmam gereken nedir sizce ?

Okudunuz mu?  İstiharede gördüğüm bu rüya tesadüfen görülen bir rüya mı?

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüyaların bir anlamı yoktur. Çünkü niyetini doğru bir şekilde etmemişsin. Tek tek uyumam gerekli. Yani bu iş hayırlı mi değil mi diye yatmalısın. Direk bir işi görmen neredeyse imkansızdır. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında bebek ve deniz görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, ben sağlık sorunu yaşadığım için istihareye yatmıştım. İlk rüyada güzel ferah yeşil alanlarda güneşli havada geziyordum, kendimi de çok iyi hissediyorum rüyada ama dişlerim sokulmuş ve yeni diş taktıracakmışım ama her an gibi korku veya endişe yoktu rüyamda bununla ilgili. İkinci bir rüyada akşam vakti karlı bir havada arabamı arıyordum. Hava karanlıktı ama güzel beyaz karlar yağmış arabaların üstüne. Bu rüyaları daha doğrusu istihareyi nasıl yorumlayabilirim? Yardımcı olur musunuz? Uzun zaman sağlık problem yaşıyorum ve bir tedavi için karar vermem lazım.

Okudunuz mu?  İstihare Namazından Sonra Rüya Nasıl Yorumlanır

Tohat
Hayırlı günler. Ferahlık hissederek uyanman olumluya işarettir. Yine de rüyanın içeriğine göre tabiri de hakkında hayırlı olup umduğun bir işte umduğun sonucu alacabileceğine delalet eder. İstiharenin her iki anlamı da benzerdir. Zorluk çekildikten sonra umduğunu elde etmeye delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm istihareye yattım ilk gün bir şey göremedim ama ikinci gün dolaptan şarap alıp 1 bardak içtiğimi gördüm ve sonrada beton üzerine serilmiş bir yeşil kilim gördüm. Bu kilimin yerini ayarlamaya çalışıyodum bunun anlamı nedir acaba ?

Okudunuz mu?  İstiharede kalabalık görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişiliğe işaret olan bir rüyadır. Kadir kıymet bilen, ağırlamayı seven kişiye aynı zamanda sağlığa ve zengin olmaya da yorulur. İstihare olduğundan niyetin için hissen olumluya yönelik olan duygular yaşamış olman gerekmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istiharede yeşil görmek, istiharede yesil gormek, istiharede yeşil gördüm ama olumsuz oldu

Bu kategoride yer alan İstiharede yeşil ve siyah görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yeşil görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.