Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

Türk Askeri ve Polisi Hakkında bilgi

Türk Askeri ve Polisi Hakkında bilgi

turkeypower
Selamun Aleykum Ben Birkaç Sitede Türkiyenin Tağut Olduğunu okudum gördüm Ve Böyle bir Ülkede Asker Polis Olmak Kafir yaparmış Bende Polis Olmak istiyorum doğrumudur bu Türk Askeri Polisi Kafir Sayılırmı Ülke Laik Tağut Olduğu İçin Umarım Yanlış Anlamamışsınızdır Teşekkürler.


Yorum: Selamun Aleykum Türk Askeri ve Polisi Hakkında bir bakarmısınız?

AhsenBen
Ben ilk defa sizden duydum bilmiyorum da bende merak ettim.

Okudunuz mu?  Metafizik felsefi düşünce

Yorum: Selamun Aleykum Türk Askeri ve Polisi Hakkında bir bakarmısınız?

Kayıtsız Üye
hasa tovbe de yoktur oyle bir sey benim ulkem oyle değil polis olabilirsin sorun yok cunku bende olmak istiyorum sonucta orada okudugun seyler bir takim kisiler ulkenin gelismesini istemiodur!


Yorum: Türk Askeri ve Polisi Hakkında bilgi

Şem’a
< Ülkede Asker Polis Olmak Kafir yaparmış >
Bu DAİŞ denen örgütün fikirleridir. Türkiye islam ülkesidir ve imanlı asker ve polisler de öldüğünde şehittirler.

Okudunuz mu?  Parfüm kullanmak oruca ve namaza engel midir

Kayıtsız Üye
şem a kardeşim türkiye İslam ülkesi değil ki laik ülke… ama askerler hakkındaki olayı bilmiyrum… çünkü emri laik kanundan alıyor… laik olmak demek ateist olmak demektir zaten..


Kayıtsız Üye
bu konuyu takip ediyorum fakat ülke İslam ülkesi değil kendimizi kandırmayalım askerlerimiz imanlı olabilir herkesin kalbini ALLAH bilir lakin kanunlarda laik ülkede laik-ulus ülke… hemde koyu… bakalım bilgili birisinden yorum gelecek mi bu konuda

Okudunuz mu?  Şafi mezhebinde el teması abdesti bozarmı?

turkeypower
Bence Devlet laik olasada Askerin polisin Vatanı Bayrağı İslamı Koruması İçin Niyet etmesi gerekir Allah Kalbimize bakar devletin yönetiliş biçimine değil Hem Halkın Çoğu Müslüman Devlet Laik Olur Ama İnsan Laik Olamaz Çünkü Laiklik Din ve Devlet işlerinin birbirinden ayrılması İnsanda bir devlet olmadığına göre

Okudunuz mu?  Kadın şarkıcı dınlemek haram mı?

arifselim
Türkiye’de ki sistem İslami değildir lakin bu ülkenin halkı İslam’a iman eden ve ehli sünnet akidesi üzerindedir. Bu halk vatanı, namusu, malı ve canı için öldürüldüğünde şehittir. Bu ehli sünnetin görüşüdür.


Baymk18
Ülkemiz islam ülkesi değil maalesef. Lakin bu sebeple asker polis dine karşı geliyor anlamına gelmez. Bu benim düşüncemdir. Bu ülkede polis ve asker görevlerinde vatanı korumak ülkenin asayişini sağlamak vardır. Vatan sevgiside imandandır.

Okudunuz mu?  Karabasan ile ilgili sorular ?

Kayıtsız Üye
turkeypower kardeşim devlet dediğimiz kurum bölgeden sorumlu en büyük örgüttür dolayısıyla halkı yansıtır devlet müslüman olmaz evet hristyan da olamaz bunları olamayacağı gibi ateistte(laik) olamaz… fakat kanunlar olur… kanunlarımız batının bilmem neresinde yaşayan hristyan birisinin hazırladğını kanunlardır… üzerine birde laikliği koymuşlar bunun üstüne… müslümanın kanunu şeriattır fıtri kanundur… yaratan bizi bizden iyi bilir dolayısıyla kusursuz kanunu da ALLAH koyar bu konuda bilgi vermek istedim bu benim fikrim değildir tamamiyle gerçek bilgidir… kaynak olarak laiklik konusunda aytunç altındal ın laiklik kitabı şeriat konusunda da mantığımı kullandım

Okudunuz mu?  Erkek talak hakkından feragat edebilir mi?

öylesine
Kardeşim şehid olmanın islam devletiyle alakası yok.peygamber efendimiz zamanında peygamber efendimizle savaşan herkes şehid oluyormuydu.hayır tabi ki.çünkü içlerinde müslüman olmayan ama dünyalık çıkar menfaat ya da nefsi için savaşan vardı.şehid olmak için önce iman gerekir sonra vatanını,milletini sevmek ve Allah rızası için bu uğurda canını ortaya koymak.Polislerimiz ya da askerlerimiz elbette şehiddir.netice de hepsi canını ortaya koyarak bu görevi yerine getiriyor.zulme,adaletsizliğe,haksızlığa karşı nöbet tutup uykusuz kalıyor.bunlar zaten Allah’ın biz kullarından istediği şeyler.hal böyle iken aksini iddia etmek bilgisizlikten olsa gerek.

Okudunuz mu?  Allah bizi yaratirken bize sormus mudur ?

Sonra bahsettiğin kişiler oy kullanana da kafir derler.Ama hepsi bilgisayar telefon vs. kullanır.ee bunları kullanmak için indirdikleri programlarda ki sözleşmeleri kabul etmeleri gerekir.dolayısı ile o ülkenin hukukunu da kabul etmiş olurlar.o sitelerde bu soruyu onlara bizzat yönelttim ve cevap veremeden beni banladılar.
Son olarak;

Okudunuz mu?  Yuvamın yıkılmaması için dua

-İnsanlar hakkında ne de kolay hüküm veriyoruz ;
-Peygamber Efendimizin Açıp da kalbine mi baktın ?
uyarısına aldırmaksızın…


Efdal
İslam fıkhını bilmeden ezber konuşuyorsunuz. Bir belde müslümanlar tarafından fethedildikten sonra bir daha asla küfür diyarı olamaz.


Tağut sözleşme, sözleşme küfür, polis olmak

Bu kategoride yer alan Heysemî, I, 172 hadisinde çelişki mi var? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Türk Askeri ve Polisi Hakkında bilgi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.