Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

Annem çok fazla üstüme geliyor!

Annem çok fazla üstüme geliyor!

kadirblk
Hocam ben 8. Sınıfa gidiyorum TEOG sınavı yaklaştı ve benim içimden hiç çalışmak gelmiyor ve çalışmadıgım için de annem ağzına ne gelirse sövüyor bağırıyor dövüyor ve ben sesimi çıkartmıyorum ama artık bu durumdan gerçekten bıktım ve derslerde de çok kötü olmamama rağmen çalışmak içimden gelmiyor hocam anneme nasıl davranayım ne yapayım lütfen yardım edin!

Okudunuz mu?  Aç Karnına Namaz kılmanın Hükmü Nedir ?

Yorum: Annem çok fazla üstüme geliyor!

Kayıtsız Üye
Sen oncelikle sakin ol kardesim! senin nefsin oyle nefsine aldanma annen sana bir sey yap diyosa yap, cunku mutlak onun bildigi vardir! haydi selametle s.a…

Bu kategoride yer alan Bu ayette ne anlatılıyor? (Zümer 42. ayet) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem çok fazla üstüme geliyor! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.