Anasayfa
29 Nisan 2022, 23:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kabeyi görüp sarılmak

Rüyada kabeyi görüp sarılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla Kabe ye gelmişiz Kabe tahtadan yapılmış ama çok güzel. Etrafta kimse yok ben Kabe ye doğru koşuyorum bir şey beni tutuyor gibi oluyor ondan kurtulup Kabe’nin yanına geliyorum sarılıyorum Kabe ye. Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde kar yağdığını görmenin tabiri nedir?

Yorum: Rüyada kabeyi görüp sarılmak

arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle yaşanan sıkıntılardan veya yaşadığı bir çok sorunlarından kurtulacağına, feraha ereceğine ve çok mutlu olacağı bir döneme kavuşacağına tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada kabeye sarılmak

Kayıtsız Üye
rüyamda kabeye gittiğimi ve gittim gibi duvarlarına sarıldığımı görüyorum dua edip etmediğimi hatırlamıyorum ancak kabenin biraz ilerisinde evleneceğim kadın ile annemin yanyana oturduğunu görüyorum bunun anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada kabeyi görüp sarılmak

arifselim
Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. İçinde olduğun tüm maddi ve dünyevi sıkıntılarından kurtulacağın manasında tabir edilir. Rüyayı gören kişinin durumuna bakılarak çok daha isabetli bir şekilde tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kesik bacak görmenin yorumu

rüyada kabeye sarılmak, rüyada kabeye sarilmak, rüyada kabeye sarılıp ağlamak

Bu kategoride yer alan Rüyada kar ve buz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kabeyi görüp sarılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.