Anasayfa
1 Aralık 2023, 13:04
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede rengarenk kuşlar görmek

İstiharede rengarenk kuşlar görmek

Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler polis okulundan mezun oldum ama ülkemizin durumundan dolayı atamamız yapılmadı ve ben bu konuda istihareye yattım ilk istiharede yemyeşil bir pva rengarek kuşlar gördüm ve bu kuşlara saldırmak için uğraşan 2 tane kedi vardı ve bu kedileri en sonunda kovaladım ikinci istiharede ise guvendiğim tanıdığım bir hacı ablaya yaptırdım ruyasında yanyana dizli askerleri koyu yeşil elbise ile görmüş ne manaya gelmektedir rica etsem yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yeşil ayakkabı görmek anlamı nedir?

Yorum: İstiharede rengarenk kuşlar görmek

arifselim
Hayırlı günler. İstihareyi herkes kendi işi için kendisi yapmalıdır. Senin gördüğün rüya istihare için açık bir işaret değildir. Bu tür konularda mutlaka işin ehline yani bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan kimselere danışarak bir karar almak uygun olur. Ayrıca istiharede rüyadan çok insanın kalbinin bir yöne meyletmesi daha açık bir işaret olarak kabul edilir.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında zombilerle savaştığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede rengarenk kuşlar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.