Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:21
missa3
Abone

Üstümde büyü mü var?

Üstümde büyü mü var?

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm
abilerim ablalarim ustumde buyu oldugunu düşünüyorum. bunun içinde SIK SIK felak ve nas surelerini okuyorum. ustumde buyu oldugunu dusunmemin sebebi hayatim aniden degisti bir anda. önce bilincsizce, istemsizce yanlis kararlar almaya basladim emeklerimi yok ettim kendime çok zarar verdim. Allah affetsin. Sonra insanlar bana karsi dusman kesildi adeta benden nefret etti. uzerine gecmeyen bir illet hastalik bana musallat oldu. ki neredeyse ameliyata kadar gidecekti Allah razı olsun melek gibi bir doktor beni ilacla kurtardi ama çok aci cektim. bu da yetmezmis gibi insanlar hep benden rahatsiz oluyor icim kapanik ve hep bunalimda gibiyim. basim her gun meyve SIKILIYORMUS gibi ve çok rahatsiz ediyor. Insanlara karsi çok kapanigim o kadar soguk birisiyim ki arkadaşlik kuramiyorum bile. bununla beraber icimde bir SIKINTI var ama bir turlu gecmiyor. SIKINTIdan kastim rahatsiz edici bir his. insanlar benden rahatsiz oluyor. Bu durumda bir buyu oldugunu soyleyebilir miyiz? yanlis bisey yapmaktan çok korkuyorum. Selametle..

Okudunuz mu?  Vucuda sirke, limon, bal,.. Sürmek günahmı?

Yorum: Üstümde büyü mü var?

Kayıtsız Üye
Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim hayatın bir anda degişmesi dediğiniz gibi büyünün etkisi ve musallat sebebiyle olabilir Allahu alem
Bu yüzden güvenilir bir rukyeciye gidip Allahın izniyle bunu anlamanız inşaAllah rukye olmanızda fayda var çünkü etrafımda yasayan musallatlı insanlardan ve tanıdığım rukyeci abilerden biliyorum büyünün bu tür etkileri olduğunu Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Din ile dalga geçen topluluk

Yorum: Üstümde büyü mü var?

İman gücü
Aleyküm selam kardeşim.Sana şu konuda açıklık getirmek istiyorum.Büyü ve benzeri her türlü pislikler haramdır ve büyük günahtır. Eğer ki biri büyü yapma cesareti bulursa bilki o kafirdir.Seytan dostudur.Allah bizi bu kişilerden korusun inşAllah.Bana göre senin bu yaşadıkların büyü değilde psikolojik sıkıntılar olabilir.Böyle durumlarda demen gereken "Allah’ım sen her şeyi bilensin ancak sen ne istersen o olur" deki ümitsizlik gibi bir duruma düşme.Senden rahatsız olan kimselere gelince onlar senle aykırı konuşurlarsa sen alçak gönüllü ol onların seviyesine inme.Allah herşeyi bilen ve görendir.Bundan şüphe olmasın.Ve gerekirse kötü kişiliklerle sohbet etme ve yanından kaç mümkün oldukça çünkü o arkadaştan hayır gelmez.Ve deki "Allah’ım sen bana yetersin". Selametle kardeşim.

Bu kategoride yer alan Yaptığın hatalardan dolayı arkandan kötü konuşanların günahı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üstümde büyü mü var? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.