Anasayfa
15 Ağustos 2021, 10:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sevdiğim ve güvendiğim bir arladaşım yüzüme gülüp arkamdan benim acığı arıyor , benim sırlarımı ortaya cıkarmak için elinden geleni yapıyordu hatta bir kaç acığımı bulup yayıyordu çevreme sevdiğim insanlarla beni kötü etmeye calışıyordu .. rüyamın anlamı nedir aceba ?


Yorum: Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

arifselim
Bu rüya seninle ilgili değildir. O kişinin başarılarının sürekli takip edildiğine ve üstün başarılar elde edeceğine yorumlanır. Sırları yayan kişi için ve rüyayı gören kişi içinde bu hayırlı ve güzel anlamları vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek kırıntıları görmek

Yorum: Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
S.a rüyamda bir arkadaşımı görüyorm beni ve aileni zehirlemeye çalışıyo çok yakın arkadaşımmş ama normalfe tanıdığım birii değil ağzıyla biriktirdiği bir maddeyi( zehirleyici gazmş) üstümüze üflüyo sonra ben ailemi kurtaramadm diye ağlamaya başlıyorm. Kızıma süt vermek istemiyorm vücuduma zehir girdi diye annem zorla sağıyo biberona. Sonra ben sürekli ağlayıp fenalaşıyorm hastaneye diye çıkıp oda oda muska yapan cin çıkaranların yanına gidiyorz şimdidn tşk ederm

Okudunuz mu?  Rüyada annemle bahçede olduğunu görmek

Yorum: Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ilk olarak tedbirli olmamak manasındadır. Yani rüyayı gören kişinin ayağını yorganına göre uzatmadığı için çok zor durumlara düşeceğine tabir edilir. Buna göre rüyadan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba daha önce bir arkadaşımın evinde buyu yapıldığını ve uzak durulması gerektiğini birine söylüyordum.
Ama bu sefer o arkadaşıma gitmistim, nasıl gittiğimi hatırlamıyordum.yanimda oğlumun vardi.oradan çıkamıyordum birşeylerim kayboldu en sonunda ordan çıktım ama o kaybolanlar orda kaldi beni kandırmaya çalışıyorlardı başka kötü şeyler var’di. ben hatırlamıyordum sanki istedikleri setleri hatırlamamam için buyu yapılıyordu. Yorumlarsanız sevinirim o arkadaşımın evinin rüyasını art arda görüyorum endişelendim doğrusu.

Okudunuz mu?  Rüyada Efendimizi Görmek

arifselim
Merhaba. En açık olan yoruma göre rüya sahibi için uğursuzluk, üzüntü ve sorunlara neden olacak olayların meydana gelmesine yorumlanır. Veya üzüntüye neden olacak bir haber alacağına ve etkisinden çok uzun süre boyunca kurtulamayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kevser suresini 100 defa, Maun suresini de 41 defa okuyan Peygamber Efendimizi (sav) rüyasında görür mü ?

Kayıtsız Üye
kalabalık biyerde sevdiğimle arkadaşı onları goruyorum gormemezlikten geliyorum arkadaşı yanıma gelip bişey soyledi bilmiyorum dedim yalan soyleme dedi ve evime gelip aileme ona yaptıklarımı soyluyordu bende babam duycak diye kuzenimin telefonundan arkadaşına konuşma diye mesaj atıyordum telefon calısmıyo biraz anlattı sonra siyah bir araba geldi ben aglayarak serefsiz falan diyordum bazı yerleri hatırlamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

arifselim
Maalesef böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Daha çok insanın günlük etkileşimlerinden bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden dolayı görülebilir. Sadece hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İlk olarak merhabalar😊 ben rüyamda arkadaşlarımın bana kötülük yaptığını gördüm yani rüyam şöyleydi onlar benle dalga geçiyor laf söylüyor kötülük yapıyorlardı.. sonra bende dayanamayıp ağladım ve niye böyle yapıyorsunuz? Diye sordum sonrası yoktu (bu arada o kişiler bana gerçektede öyle yapıyorlar sorun yokken )

Okudunuz mu?  Rüyada kıskanılmak görmek

Tohat
Merhabalar. Sana yaşattıklarından dolayı duygusal olarak etkilenmiş olabilirsin. Bu yaşantıdan tecrübe alarak neler yapıp yapmayacağını, nasıl davranman gerektiğini öğrenerek ilerlemeyi öğreneceğini gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada arkadaşın kotuluk ettiği, rüyada arkadaşımın beni kandırması

Bu kategoride yer alan Dua okuduktan sonra rüya görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.