Anasayfa
18 Ocak 2023, 11:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek

Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek

Kayıtsız Üye
Normal hayatta son günlerde zihin olarak çok meşgul olduğum ölmüş birini rüyamda yattığım odada bulunan tv de sanki haberler gibi birseydi yaralı ve hasta bir halde gördüm daha sonra rüyamda içinde korkup anneme seslendim bana gelip yasin okuyacağım zaten dedi uzaktan sonra ayağa kalktım odanın kapısının yanında boş bir teneke gördüm ve onu ezdim sonrada uyandım geceydi ve ezan okunmamıştı bunun yorumu nedir

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş ablayı görmek

Yorum: Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek

arifselim
Rüyada ölmüş olan birisini bu şekilde görmek, rüyayı gören kimse için bir uyarıdır. Dünyevi işlerinden biraz el etek çekerek ahiretini de düşünmesi gerektiğine işaret eder. Bunu hayırlı bir ikaz gibi kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek

Kayıtsız Üye
Hocam nablusi Hz yorumunda şu tabir var ." ölülerin meşgul veya yorgun ve zahmet içinde yahut şekil, sima ve elbiselerinde bir fenalık ve çirkinlik bulunduğunu görse, o ölünün dünyadaki halinden mes’ul tutulacaklarına delalet eder." Bu ölen kişinin dünya hayatıyla ilgili yaptıklarından mesul olacağı anlamına geliyor yoksa rüyayı gören kişinin ölen kişinin dünyada yaptığından mesul ocağı anlamına geliyor . Birde son günlerde zihnimi fazlasıyla rüyamda gördüğüm kişi ile meşgul ettim bu durumda sadece bilinç altı mi acaba . Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak

< "ölülerin meşgul veya yorgun ve zahmet içinde yahut şekil, sima ve elbiselerinde bir fenalık ve çirkinlik bulunduğunu görse, o ölünün dünyadaki halinden mes’ul tutulacaklarına delalet eder."

Yukarıda ;
Rüyayı görenin ölünün dünyadaki halinden mes’ul mu diyor
Rüyada görülen ölünün kendisinin dünyadaki halinden mes’ul olduğunumu diyor
Rüyayı gören kişinin dünyadaki halinden ölen kisimi mesul diyor

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Ölünün hasta olduğunu görse, o ölünün kendisi ile Allah (C.C.) arasında olan şeylerden mes’ul olduğuna delalet eder.

Burada da
Ölenin rüyayı gören ile Allah arasındaki şeyden mesul olduğunumu diyor
Yoksa ölen Allah ile arasında olan şeyden mesul olduğunumu diyor >


Yorum: Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek

arifselim
Aslında bir rüyayı okuyarak veya bu şekilde yazılı olarak sorarak çok isabetli bir şekilde yorumlamak çok zordur. En doğrusu kişiye özel olarak yapılan yorum olur. Bunun için okumakla isabet edilme ihtimali olsa da kesin değildir. Dediğin gibi bilinçaltına yerleşmesinden dolayı görmüş olabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

Kayıtsız Üye
Allah hayırlara çıkarsın rüyamda ölmüş anneannemi gördüm yara bère içindeydi ve çok hastaymış babamın annesi olarak görüyorum ama babam hasta annesine bakıyormuş sırtında getirdi yara bere kan revan içinde bende onu kaldırdığı yerdeki lekeleri silmeye çalışıyorum bu arada babam gerçek hayatta alzahimer bu rüya nasıl yorumlanır

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi temiz bir havuzda görmek ve ona kevser şarapı ikram etmek

arifselim
Amin. Allah rahmet eylesin ve hastanıza şifalar versin. Bu rüya anneanne için bol bol dualarda bulunulmasına alamet olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya sahibi için bir konuda duyduğu veya duyacağı çok şiddetli bir vicdan azabı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü kadın görmek tabiri anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda sık sık rahmetli annemi gördüm bir ara. Sürekli yatar ve hasta halde görürüm. çöl gibi bir alanda bir koltuğa oturmuş kucağında köpeğimizi severken gördüm. Annem çürümüyor musun? Diye sorduğumda ağzının içi ve sol tarafında yara olduğunu gösterdi. Hayra çıksın inşAllah çok etkilendim. Kurtulamadım etkisinden. Ne ola ki acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Ölü Birini Görmek : Rüyanın Yorumu Nedir?

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüya sahibi için bir ikaz gibidir. Rüya sahibinin manevi dünyasına daha çok dikkat etmelidir. Var olan sıkıntılarının nedeninin dinini ve maneviyatını ihmal ettiği için olduğunu bilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ölmüş babamı gördüm evde oturuyorduk babaannem vardı babaannem yaşıyor şuan babam geliyordu dizleri hep yaradı kolları ben noldu diyodum cevap vermedi ben krem almaya gidiyorum dedin yok dedi babam babaannem de alma dedi sonra ben krem alamaya gittim

Okudunuz mu?  Rüyada otobüse binmek

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyan baban için sık sık dualar etmen gerektiğine, kabrini ziyaret etmene ve imkanın varsa ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtman gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Amcamın oglu vefat edeli 4 yıl oldu kızım 7 yasında onu ruyasında gordu anne dedi ben kuzenimi gordm rüyamda mezarı kazıyorz onun kızıyla ama baktk olmus yatıyo elbiselerıyle gomlegi vardı onu yukarı cekrık vucudu hep yarabere içindeydi acaba bunun cevabi nedr

Okudunuz mu?  Rüyada Okulun Son Gününü Görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Çocukların gördüğü rüyaların önemli bir kısmı bir şeyden etkilenmekten dolayı olduğu için büyük ihtimalle bilinçaltıdır. Bir yorum olarak ise ancak ona dua edilmesi gerektiğine ve kabrinin ziyaret edilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada olmus birini yarali gormek, rüyada oluyu yarali gormek, rüyada ölmüş birinin yaralandığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölünün geldiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.