Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehit cenazesi görmek

Rüyada şehit cenazesi görmek

Zlatan1
İyi geceler. Ben Rüyamda Şehit Polis Cenazesi Gördüm Tabutu Açıktı Kendisi Gözüküyordu Yanındaki Arkadaşları Ağlıyordu Bende Uzaktan İzliyordum. BUNU AÇIKLARMISINIZ. ?


Yorum: Rüyada Şehit cenazesi Görmek

arifselim
İyi günler. Rüyada şehit cenazesi görmek oldukça hayırlı bir rüyadır. Gören kimse için mertebesinin yükselmesine, iyilikler işlemesine ve insanlar tarafından sevilmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

Rüyada Şehid cenazesi görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
selamun aleykum
ben rüyamda sehit cenazesindeydim ben dahil 5-6 kisi tabutu kaldirdik 20-30 metre geride sehidin babasi bacagindan yaralanmis sargili bir sekilde bize bakiyordu tabutun sag tafinda camdan bir pencere vardi o pencereden baktim sehidin yuzunu gördüm ve miss kokular geldi ve vatan için sehid olan birinin cenazesinde neden bu kadar az kisi var diye aglamaya basladim krem rengi elbisesi olan birinin omzuna basimi koyup aglamaya devam ettim sonra biyere geldik sehidi cikardik tabuttan sehid canlanir gibi oldu ve cirpinmaya basladi bir sakalli geldi sehide hitaben tamam vakit geldi cennete gideceksin artık direnme dedi ve sehid cirpinmayi birakti.
sonrasini hatirlamiyorum acik ve net bir sekilde anlattigim gibi oldu lütfen bu ruyami yorumlarmisiniz simdiden teşekkür ederim
not: ruyayi oglen uykusunda gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şehit cenazesi görmek

arifselim
Aleykum selam. Makbul olan iyilikler yapacağına, kendisine Allah’ın rızasına daha çok yaklaştıracak amellerde bulunacağına ve yüksek mertebelere erişmek için çaba harcayacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Uğur5
Rüyamda şehit cenazesi gördüm bir aralar selefi akımından etkilendiğim için çekimser kalıyordum askerlik mevzularına şehit tabutu geliyordu asiz askerler getiriyordu bende izliyordum sonra askerler tabutu yere koyup gülmeye başlıyordu yanımda zayıf bir teyze vardı askerlere bakıp oğlum oğlum diyordu bende ona üzülüyordum dur teyze dur ağlama gibisinden diyordum ben tunceliliyim sabah kalktım Tuncelide 2 şehit vardı

Okudunuz mu?  Rüyada seyahat ettiğini görmek

Tohat
Ahlaken yapacağınız davranışlar ile halk arasında ve Allah katında mertebenizin artacağına, maneviyata yönelerek insanlara yardımlarda bulunacağınıza, imanını geliştirmek için daha çok çaba sarf edeceğinize delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


rüyada şehit cenazesi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehit cenazesi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.