Anasayfa
8 Ağustos 2021, 11:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çanta görmek

Rüyada çanta görmek

fyeak
İyi günler hocam.
bugün gördüğüm rüyayı size anlatmak istiyorum. yorumlarsanız sevinirim. Hocam rüyamda marketteyim. Alışveriş yaptıktan sonra kasaya gidip ödeme yapıyorum. O sırada elimde sigara var. tam o anda sigaranın ateşi düşüyor ve siyah ve küçük çantamın bir kaç yerinden yakarak delik açıyor. bende çok üzülüyorum.


Yorum: Rüyada siyah çanta görmek

arifselim
İyi günler. Alışveriş yapmak ile sigara görmek hayırlıdır. Rızkın ve gelirinin artmasına işaret eder. Ayrıca kişinin zevkine ve eğlencesine düşkün olmasına da tabir edilmiştir. Allah’tan daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun ölüp dirildiğini görmek

Yorum: Rüyada çanta görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda evimizin içinde yüzden fazla küçük elde taşınan valizler var ya ondan görüyordum. İlkokuldan uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım bize geliyordu ve hepsi kardeşleriyle birlikteydi. Annem yine valizleri çıkarmış şimdi gelicekler böyle görmesinler diyordum ve bir odanın içine koyuyordum hepsi dolu ama ağır durmayan çantalardı. Önce erkek olan arkadaşım erkek kardeşiyle geliyordu. Karşılıyordum onları mutfağa geçiyorduk. Arkadaşım baya hoşnutsuzdu mutfağın tavanı küf tutmuştu oraya bakıyordu ve devamlı kapının önünde oturalım diyordu. O sırda kapı çalıyordu bu defa da kız olan arkadaşım geliyordu yanında kız kardeşiyle beraber ama arkadaşımın küçük halini görüyordum hatta rüyamda içimden küçüklük hali bu diyordum. Sarılıyordum ona ama o da hoşnutsuz şaşkın gibiydi. sonra annesiyle babası geliyordu çok misafir var Kızartma yapayım diyordum. Patlıcan kızartıyordum baya çok oluyordu. Domates dilimliyordum Annem babam kardeşim mutfağa yanıma geliyordu. Kardeşim büyük bir ekmeğin içini açıyordu domates patlıcan dolduruyordu nerdeyse kızarttıklarımın hepsini o yiyordu babamla annemde ekmeğin arasına koyuyorlardı elimde 3 4 tane kalıyordu tabakta da 1 kişiye yetecek kadar kardeşime bakıyordum şaşırıyordun misafirlere kalmadığı için ağlıyordum elimdekileri de bırakıyordum onları da yiyorlardı. Sonra uyandım hocam. Hakkınızı helal edin çok uzattım değerli yorumunuzu bekliyorum. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Cenneti görmek

Yorum: Rüyada çanta görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sevdiğiniz insanlarla olan muhabbet ve sevginizin artarak devam edeceği, hayatınızın bolluk ve bereket içinde, elde edeceğiniz başarılarla sürdüreceğinize, kazanç sahibi olup kazancınızı katlayarak işlerinizi büyütmeye çalışacağınıza delalet eder. Kısaca hem çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz iyi hem de hayatta iş ve başarılar konusunda atacağınız adımlarda tek tek meyvesini toplayacağınız güzel bir hayata sahip olacaksınız. Bu nedenle hayatınız atacağınız adımlarla ilgili endişeye kapılıp kuruntu etmenize gerek olmadığına işaret eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada çürük dişin düşmesi

Dream
Selamun Aleyküm Hocam
Komşum beni rüyasında görmüş .Rüyasında yolculuğa çıktığımı ve üzerimde beyaz bir çanta olduğunu görmüş,annemde arkamdan şu döküyormuş ve yanımda bir erkek varmış oda ben nereye gitsem oraya geliyormuş.Rüyayı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Yolculuğa çıkan kimse için başarılara imza atacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına ve iyi mevkilere ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında çiçek görmek

hlm
rüyamda elimde eskiden spor için kullandığım gri mavi bir çanta ve kol çantam var elimde gezdiriorum yanımda lkokul arkadaşım var ,sonra matematik öğretmenimi görüyorym konuşuoruz sonra arkadaşım uğur adımda bir arkadaşı varmış beni onla tanıştırıo ,sanırım sonra bir bakıorum çantam yok elimde her yerde onu arıorum bir tuvalet var heryer beyaz fayansla kaplanmış arkadaşımda bana yardım edio arıoruz aynı yerdeyim yerde eşyalar var kimi poşetlerde çamaşırlar bir türlü bulamıorum

Okudunuz mu?  Rüyada ceket giymek

Tohat
Hayırlı günler. Geleceğin açısından parlak, bilgili, her açıdan özellikle edineceğin meslek ve hobilerin konusunda yeteri kadar donanımlı bir kimse olacağına fakat bu sıralar elinin sıkışık olabileceğine, bu duruma sabrederek rızkın Allah’tan geldiğini bilerek elindekiyle yetinmeyi bilmen gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Çörek Otu görmek (İmam Nablusi)

canta, Abla, Canta ruya

Bu kategoride yer alan Rüyada Cenneti görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çanta görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.