Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:25
sizden8
Abone

Namazdan sonra salaten tuncina duası okumak

Namazdan sonra salaten tuncina duası okumak

met1995
Selamin aleykum
Camide sabah namazı kildigimda farzdan sonra estagfirullah duası ve Allahumme entesselam….Okunduktan sonra salaten tuncina duası okunuyor..Peki okunan bu salaten tuncina duası 5 vakitte de okunulabilir mi.Sadece sabah namazında mi okunur
Hangi vakitte okumak daha guzel.

Okudunuz mu?  Hz. Aişe gerçekten 9 yaşında mı evlendi?

Yorum: Namazdan sonra salaten tuncina duası okumak

Efdal
Salaten tuncine bir tür salavat duasıdır her zaman her an okunabilir. Hocalara diyanet tavsiye etti ve okunuyor yoksa sabah namazına özel bir dua değildir.

Bu kategoride yer alan Laik Devleti Sevmek Korumak Temsil Etmek Caiz mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazdan sonra salaten tuncina duası okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.