Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi

Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi

Kayıtsız Üye
bir aydır eşimle ayrıyız mahkememiz sonuçlanmak üzere barışalım diye çok dua ettim sonucunu rüyamda örmek için hacet namazları ve istihare namazları kıldım rüamda yeşil ağaçlar gördüm ve duam kabul oldu diye rüyamda çok sevindim başka rüyamdada eşim bana kızgın ama ben onun elini tutunca benimle barışıyor lütfen yorumlayın dunın kabul edileceği rüyada görülebilirmi

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Yorum: Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi

arifselim
Duam kabul olacak mı yada şu şey olacak mı diye istihare namazı kılınmaz. Hacet namazı ise dua ve dilek dilemek demektir. Görmek için dua edebilirsin ve Allah dilerse de gösterebilir. Bu gördüklerinin o anlama gelip gelmediğini ancak Allah bilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Dil Tutulması? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.