Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz İsa’yı görmek

Rüyada Hz İsa’yı görmek

duygu
Duygu Ben bu sabah namazın şükür kalktım yatakta öyle dolandim uyuyamadim bir türlü sonra üstümü komple açıp uyumuşum o arada bir rüya gördüm ben dergahtayım böyle camiye giderken kapilar var ya orda üst katlarda oturmuşum baktım orda oturdugum yerde bir kan damlasi var biri orda sırtini dönmüş diyo bu benim kan damlam ben diyom sen kimsin yüzünü gizliyorsun benden diyo ben hz.isa (a.s )suphanâllah diyorum suphanAllah ama nasıl ağlıyorum âllahım onun kanin yaninda oturmayı bile bana nasip ettin a bu kadar bir baktim uyandim

Okudunuz mu?  Sürekli olumlu rüya görmek

Yorum: Rüyada Hz İsa’yı görmek

arifselim
Bu şekilde İsa aleyhisselamın görüldüğü rüyalar genellikle gören kişinin içerisinde bulunduğu önemli ve büyük sıkıntıları olduğu anlamındadır. Allah’ın izniyle bu sıkıntılarından kurtulmak ve selamete ermek olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada HZ.İSA Peygamberi görmek?

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Bu gece rüyamda kuru ve kurak çöl gibi bir toprakta namaz kılıyordum ancak sureleri unutmuş olduğumu farkettim ve namaz kılarken sürekli sureleri hatırlamaya çalışıyordum ve en sonun sureleri unuttuğum halde namaza devam ettim.Ardından o kurak yerde araçla yolculuk ederken sureler aklıma geldi ve yol kenarında durup namaz kıldım.

Okudunuz mu?  Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

Selam verip namazı bitirdikten sonra Muhteşem yuzyil dizisinden aklımda kalan Şehzade mustafa yanıma gelip yakınlarda HZ.İsa nın mezarı olduğunu mezarı açmam için ona yardım etmem gerektiğini söyledi.

Geldiğimiz yer bir mezardan ziyade dar bir yol kenarıydı yolda ve kayalıkta 2 işaret vardı.Yolda olan işareti gösterip;bu Hz.İsayı gömen havarilerin işareti kayalıkta ki ise Tanrı’nın işareti dedi ve mezarı açtık.

Okudunuz mu?  Rüyada Sakal Traşı Olmuş Birini Görmek

Mezar bir yere doğuru açılan geniş bir kapı gibi açıldı.İçinde poşetlere bir dana şeklinde konulmuş temiz derisiz yağsız saf et şeklinde sığır eti ve bilimum hayvan şeklinde konulmuş etler vardı.

Hz.İsa gördüğümüzde şaşkındım ve bize dönerek bu mezarı kapatmamızı ve burayı kimseye söylememiz gerektiğini söyledi ve mezardan çıkmadı.

Okudunuz mu?  Hacet namazından sonra görülen rüya

Şehzade mustafa Sığır etinden bir parça koparmak ve yanına almak istedi anca HZ.İsa onları yanında götürmesi gerektiğini söyledi ve uyandım.

Açıkcası rüyanın etkisinde kaldım biraz ancak boş bir rüya mı yoksa anlamlı bir rüyamı olduğuna karar veremedim.Bilen dostlarım cevaplarlarsa çok makbul olur.
Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Osman görmek

Yorum: Rüyada Hz İsa’yı görmek

Tohat
Merhaba. Karakterinizi yansıtan bir rüya olduğu gibi bundan sonra dikkat edeceklerinizin de bir göstergesidir. Rüyanızda sizin sabırla, dayanıklılıkla önünüze çıkan engellerin üstesinden gelmeye çalışacağınızı ve Allah yolunda hayırlı bir kul, imanına düşkün biri, hak yolundan ayrılmayan, ibadetlerine daha çok sarılan biri olacağınıza delalet eder. Ayrıca bazı alimler tarafından uzun bir süre başınıza kaldıramayacağınız fena bir yükün altına girmeyeceğinize de işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin gözünü çıkarmak ne demektir?

rüyada hz isa a.s. görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz İsa’yı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.