Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:25
sizden8
Abone

Allah denince akla gelen

Allah denince akla gelen

_günahkarkul
Esselamu aleykum. Bir sorum olacak inşAllah.
küçükken Allah ve ezan kavramlarını karıştırıdım. Ezan okunurken haşa Allah okuyor diye hatırıma gelirdi. Şimdi de Allah deyince aklıma imam geliyor. Bunun yanlış olduğuna dair hadis i şerif ler var ve yanlış olduğunu çoğu yerde okudum. Ama bir türlü bu düşünceden vazgeçemedim. Ne yapmalıyım ?
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Kandil gecelerinde ilişkiye girmek günah mı?

Esselamu aleykum. Kucukken imam ile Allah kavramlarini karistirirdim. Ezan okunurken hasa Allah okuyo diye dusunurdum. Simdi ise Allah deyince gozumde imam canlaniyo. Bu gunahtan bir turlu kurtulamadim. Allah deyincede aklima gelen imam goruntusunu bir turlu silemiyorum. Ne yapabilirim ?
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Aöl okuyorum imam hatip lisesine geçiş yapmak istiyorum

Yorum: Allah denince akla gelen

Efdal
Benim oğlum da cami görünce işte Allah derdi. Cami kaybolunca Allah gitti derdi.
Bunlar çocuk halleri her bebek çocukluğunda yaşar.
Blinç altnda yer etmesi ne imanınızı nede amelinizi etkiler bunları fırsat bilerek şeytan uğraştırıryor sizi.

Okudunuz mu?  Burçlar Gerçek Mi?

Yorum: Allah denince akla gelen

_günahkarkul
Basim ağrıyor aklima geldikce bir turlu silemiyorum


Yorum: Allah denince akla gelen

öylesine
Uzman bir psikoloğa görünün kardeşim.Küçük yaşlarda normal bir durum bu da büyüyünce böyle şeylere takılo kalmak bilemiyorum.Rehabilitasyon merkezlerinden de yardım alabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Açık saçık elbise satmak

İman gücü
Aleyküm selam kardeşim. Mevcut sıkıntını çok iyi anlıyorum. Genelde küçük yaştakiler aklı tam olarak ermediği zamanlarda böyle düşünceler olabiliyor. Ben sana şunu söyleyerek yardımcı olabilirim. Unutma ki senin gözünde Allah tarafından koyulmuş bir perde vardır. Sen bu yüzden bazı şeyleri göremezsin (melek, şeytan gibi). Şunu bilmelisin ki göremediğin şeyleri sonsuz kudret sonsuz ilim sahibi Allah herşeyi hakkıyla bilir, herşeyi hakkıyla işitir. Bunun bilincinde olan bir mümin yaptığı herhangi bir işe besleme ile başlar, sakıncalı bir şeyle karşılaştığı vakit Allah’ı hatırlar, mümkün oldukça hemen o kötü yoldan uzaklaşmaya çabalar. İşte bu Allah korkusu olan ve Allah tektir diyen bir mümin dir. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Selametle.

Bu kategoride yer alan Bize İnternetten Zarar Verene Bizde Zarar Versek Caiz Olur Mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah denince akla gelen Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.