Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çocuk azarlamak

Rüyada çocuk azarlamak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda kalabalık bir yerdeyim ablamda var etraf böyle avmyi andırıyor kapalı bir yer bir sırada gibiyim insan sırası sonra birine kızıyorum söyleniyorum ona sonra bı kizin dalga geçtiğini gördüm ablama kızdım niye söylemedin diye sonra ablamla yürüyoruz iki oğlan ufak ablama bakarak iyy dediler iğrenme ifadesiyle çocuğu tuttum siz nasıl insanlarsaniz dedim sizin yüzünüzden insanlar kendini kötü hissediyor dedim sonra da başı dik biçimde yürümeye başladım kendine güvenli olarak yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada çevik kuvvet polisi olmak

Yorum: Rüyada çocuk azarlamak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişinin büyük beklentiler içerisinde olması manasında tabir edilir. Gerçek hayatta da emri altındakileri azarlamasına ve otoriter bir yapıya sahip olmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada çocuk azarlamak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda okuldayim kardeşim arkadaşlarının yanında gidiyorum yanına. ve bir çocuk hem kardeşime hem de sınıftaki çocuklara bulaşıyor. Bende o çocuğu azarladim bağırdım daha sonra beni müdür yardımcısına şikayet etmiş beni daha sonra tanıyorum müdür yardımcısını bizim okulun müdür yardımcısı daha sonra dedi ki böyle böyle olmuş hiç konuşma yapma böyle bir çok olay oldu kendini savunan daha çıkmadı dedi ben de hocam bırakın açıklama yapayım ben kendimi size çok iyi ifade edebilirim dedim daha sonra başladım kendimi savunmaya çok güzel konuşuyorum hocayı etkiledim ikna edebildim daha sonra o da beni haklı gördüğü için tmm çıkabilirsin dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada deccalin ordusuyla savaşmak

Yorum: Rüyada çocuk azarlamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Alın teri ile, çok çalışarak, emek vererek çabalarının karşılığını en iyi şekilde elde edeceğine işaret ederken bu emek ve çabalarının da dini açıdan da gerçekleştirip Allah’ın sevilen bir kulu olacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cennet görmek (Kenz-ul menam)

islami rüya çocuk azarlamak , rüyada cocuk azarlamak

Bu kategoride yer alan Rüyada cennete gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çocuk azarlamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.